Sosyal Medya

Güncel

Atalay Demirci'den cevap:'Bir ahmağın ifadeleri olarak okuyunuz lütfen...'

Komedyen Atalay Demirci'nin Twitter hesabının hacklenmesinin ardından FETÖ bağlantısı ortaya çıkmıştı. Demirci'nin Enes Kanter ve Hakan Şükür ile yazışmaları yayınlayan Ay Yıldız Tim Demirci için, "Bu bir komedyen değil gizli FETÖ'cüdür" yazdı.



Ay Yıldız Tim, 15 Temmuz'dan sonra meydanlara çıkarak demokrasi nöbetine katılan ve darbe giriÅŸimini lanetleyen bir konuÅŸma yapan Demirci 'nin basketbolcu Gülen'e yakınlığıyla bilinen Enes Kanter ve Hakan Şükür ile sosyal medya Ã¼zerinden mesajlaÅŸmalarını yayınladı.

Demirci'nin, sosyal medyada FETÖ yanlısı paylaşımlarla büyük tepki çeken Enes Kanter'e, 29 Temmuz tarihli olduÄŸu öne sürülen mesajda "Tedbiren takibi bırakmak zorundayım bu arada, anlarsın kardeÅŸim. Nelere bakarak insan avlıyorlar, dur bakalım geleceÄŸiz gibi biz de oralara, ne olur dua et, Allah'a emanet ol" dediÄŸi açıkça konuÅŸmalarında gözüküyor.

KonuÅŸmada Enes Kanter'in ise "Åžu an bende biraz sıkışığım abi. Ä°leride olabilir de ama ÅŸu an biraz zor olabilir. Kusura bakma abi bizde diÄŸer taraflarada da yetiÅŸmeye çalışıyoruz yoksa bir çok Hizmet duracak Allah korusun" dediÄŸi görülüyor. 

Sosyal medyadaki paylaşımların ardından Atalay Demirci, instagram'dan bir açıklama yaptı. 

Atalay Demirci hacklendi, Enes Kanter ve Hakan Şükür ile yazışmaları ortaya çıktı

İşte FETÖ ile bağlantısı ortaya çıkan Atalay Demirci'nin yaptığı o paylaşım:

"KANDIRILMIŞ OLMANIN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM..."

Bu mektubu hain bir terör örgütü ile bağdaştırılmaya çalışılan ve bu yüzden acaba ölsem daha mı iyi olur diye intiharı bile aklından geçirirken, halkından özür dileyen bir ahmağın ifadeleri olarak okuyunuz lütfen...

Twiter hesabımın hacker'lar tarafından ele geçirilmesi sonucunda, hakkımda "fetö" üyesiymiÅŸim gibi oluÅŸturulmaya çalışılan algının karşılık bulmaması umuduyla yapacağım açıklamamı Milletimizin, Devletimizin ve bu topraklarda yaÅŸayan herkesin samimiyetimle yaptığımı bilmesini isterim....

Anne Babasını küçük yaÅŸta kaybetmiÅŸ ve YetiÅŸtirme Yurtlarında büyümüş, yani Annesi de Babası da Devlet olan ve Devletin ekmeÄŸini yiyerek büyümüş, küçük yaÅŸtan itibaren en ufak bir kötü alışkanlığa ya da illegal gruplara meyletmemiÅŸ, her zaman Allah'ın muhafazasını iliklerine kadar hissetmiÅŸ bir kardeÅŸiniz olarak, ÅŸu an bu ithamlarla karşı karşıya kalmanın ÅŸoku ve üzüntüsü içerisindeyim.

Söz konusu örgütle geçmiş yıllarda Okullarında ve Dersanelerinde işim gereği gösteriler yapmışlığım aşikardır. En az Ülkemizin yöneticileri, iş adamları, sporcuları, sanatçıları ve diğer kesimleri kadar temasım olmuştur.

Safiyane niyetle sadece dinimi daha doğru yaşamama vesile olan insanların yönlendirmeleri neticesinde, bana bu anlamda da faydaları olmuştur. Yaptığım mesleğin zeka seviyesine yakışmayacak bir aptallığın içerisine düşmenin mahçubiyetini yaşamaktayım.

Bu manada içinde bulunduÄŸum durumun bir hata olduÄŸunu kabullenmem ile birlikte, son zamanlardaki oluÅŸan örgütsel yapının ve getirdiklerinin rahatsızlığını yaÅŸamış ve yaÅŸanan 15 Temmuz gecesi Fettullah Gülen Terör Örgütü tarafından yapılan darbe giriÅŸiminden sonra benim de herkes gibi fikrim deÄŸiÅŸmiÅŸtir.

Ankara Kızılay Meydanına çıkıp bu hain terör örgütünü lanetlemiÅŸ ve kendi sosyal medya hesaplarımdan da örgütle ilgili görüşlerimi bildirmiÅŸimdir. (Biraz araÅŸtırılınca görülecektir)... GeçmiÅŸte bir çoÄŸumuzunda yaÅŸadığı üzere manevi duygularımın kullanılarak kandırılmış olmanın üzüntüsünü yaÅŸamaktayım.

HESABINI KAPATTI

FETÖ ile bağlantısının çıkması ve örgütün en bilinen iki ismi olan Hakan Şükür ile Enes Kanter'e göndermiş olduğu mesajların yayınlanmasının ardından Atalay Demirci, İnstagram hesabını kapattı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.