Sosyal Medya

Güncel

'Darbeciler yüzünden spor hayatım bitti!'

Milli atlet Fatih Yazıcı, 15 Temmuz'da yaşadıklarını anlattı.



Fatih Yazıcı, "Tesislerdeki odamda TV izlerken yaÅŸananları gördüm. Daha sonra CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın meydanlara çıkmamız için yaptığı çaÄŸrının ardından tesislerden çıkmak istedim. Ancak çatışmanın yoÄŸun yaÅŸandığı yerlerden biri de bizim tesisin önüydü. Midemden ÅŸarapnel parçalarıyla vuruldum.

En az 7-8 dakika kimse yanıma yaklaÅŸamadı. Vurulan o kadar çok insan vardı ve buna raÄŸmen ateÅŸi kesmediler. Bunu yapanlar insan olamaz. Ben sadece midemden vurulduÄŸumu düşünürken, bacağım ve testislerim de zarar görmüş.

Beni hastaneye, daha sonra ÅŸehit düştüğünü öğrendiÄŸim Fatih Satır adında genç bir arkadaÅŸ minibüsüyle götürdü. Hastanede bana bakamadılar. 

BaÅŸka bir hastaneye sevk ettiler. Ben ikinci sıradaydım. Ä°lk sırada yer alan polis memuru hayatını kaybedince ilk beni sevk ettiler ve baÅŸka bir hastaneye götürdüler." dedi.

Milli atlet Fatih Yazıcı, "2 gün yoÄŸun bakımda kaldım. Sol karın kasım parçalanmış, sol testisimi aldılar. Doktorlar çok net bir ÅŸekilde spor hayatımın bittiÄŸini söyledi.

Ben gelecek sene Akdeniz Oyunları'na katılmayı hedefliyordum. 55 tane zımbalı dikiÅŸ vardı vücudumda ama çok şükür iyileÅŸme sürecim hızlı geliÅŸiyor.

Allah'tan CumhurbaÅŸkanımız o çaÄŸrıyı yaptı da, insanlar sokaklara çıktı. Ä°nsanlar, o hainleri püskürtmese; ben ve benim gibi birçok insan hastane ya da sokaklarda ölmüş olacaktık." ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.