Sosyal Medya

Güncel

Yol ortasında uçak paniği

İstanbul Yeşilköy'den havalimanı istikametine giden sürücüler şoke eden bir manzarayla karşılaştı. Yolun tam ortasında bir uçak gören şoförler "Uçak pistten çıktı" diyerek kısa süreli bir panik yaşadı.



Girişimci bir firmanın aldığı ve restaurant yapmak için kullanacağı uçak İstanbul'da ortalığı birbirine kattı. Havalimanı yolu üzerindeki Dünya Ticaret Merkezi'nin yanında yer alan CNR'a taşınan uçak restaurant kısa süreli paniğe neden oldu.

Fly Air'e ait Airbus A300 tipi yolcu uçağı bir anda ortalığı karıştırsa da paniğin sebebi kısa süre sonra anlaşıldı. Bir firmanınsatın aldığı ve restoran yapmak için kullanacağı uçak trafikte yoğunluğa sebep olurken; olayı görenler Twitter'da da paylaşım yaptı.

Atatürk Havalimanı A Kapısı'ndan çıkarılan Airbus A300 tipi uçak, Havalimanı-Florya yoluna çıkarılarak götürülmeye çalışıldı.

Olayı bilmeyen vatandaÅŸların polislere "Uçak pistten çıktı" diye ihbar yaÄŸdırdığı öğrenildi.

CNR FUAR ALANINDA RESTORAN OLACAK

TC-FLM kuyruk tescilli, batan Türk şirketlerden Fly Air filosundaki 35 yaşında uçağın, CNR Fuar alanındaki otorparkta restaurant hizmeti vereceği öğrenildi.

Uçağın taşınması nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndan Bakırköy havuzlu kavşağına giden yol her iki istikamete trafiğe kapatıldı.

Uçağı satın alan firma yetkilileri taşıma hatası yaptıklarını ifade ederken, "İstanbullulara yaşattığımız panikten dolayı özür diliyoruz" dedi.


 



TWÄ°TTER'DA OLAY OLDU

Sosyal medyada yol ortasındaki uçağı görenler çeşitli paylaşımlar yaptılar. O paylaşımlardan bazıları şöyle oldu:

Nas:
Ne olduğunu bilen haber etsin, tekrar ediyorum, yolda uçak var

Bilge:
Allah'ım ne olur evin önüne uçak insin beni İstanbul'a kaçırıp evime fırlatsın sıkıldım buradan

Naz:
İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nin (Havaalanına 5 dk) yanına uçak inmiş ya da düşmüş yolun ortasına. Şok olduk

Truman:
Hayatımda 2. kez uçağa bineceğim gün, otobüsün önüne uçak indi
Atatürk Havaalanı




Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.