Sosyal Medya

Güncel

Muğla Valisi'nden suikast timi açıklaması

Muğla Valisi Amir Çiçek, aranan 12 suikastçi ile ilgili açıklama yaptı.



Muğla Valisi Amir Çiçek, kaçak12 suikastçinin arama çalışmalarıyla ile ilgili açıklama yaptı.

Çiçek'in açıklamalarının önemli satırbaşları şöyle:

"Şimdiye kadar 25 kişi yakalandı. 20'si tutuklandı. Yılan yesinler, çıyan yesinler, ot yesinler, nereye saklanırsa saklansınlar bulunacaklar.

"HERKES GÖRDÜĞÜNÜ DUYDUĞUNU HEMEN YETKİLİLERE BİLDİRSİN"

Tarlasında hasatını yapan, iÅŸ yerinde çalışan herkes gördüğünü duyduÄŸunu hemen yetkililere bildirerek bize yardımcı olsun. 122, 155 telefon hatlarımızı devamlı açık. Sadece MuÄŸla'da deÄŸil yurtdışından dahi bir ihbar gelecek olursa birliklerimizi tüm ekipmanlarla hemen oraya sevk ediyoruz. Bu nedenle bu arazi koÅŸullarında ve  ormanda fazla saklanamayacaklar.

"TÜM KURUMLAR ORTAKLAŞA ÇALIŞIYOR"

İhanet çeteleri her ne kadar önemli kurumların içinden çıksalarda o kurumlar bunlarla mücadele konumundalar. Emniyet mensupları, Jandarma Komutanlığı tüm zırhlı araçlarıyla, güçleriyle buradalar. Deniz Kuvvetleri'nden hücum botları ve Sahil Güvenlik'in hücum botları Yunanistan'a kaçmamaları için önlem aldılar. Ayrıca Ankara'dan gönderilen Özel Harekat ekipleri buradalar ve arama yapmaktalar. Yani tüm kurumlar birlik olup ortaklaşa çalışıyorlar.

Bunların kimlikleri, fotoğrafları, çalıştıkları yerler belli ve haklarında yakalama kararını olduğuna göre kaçarak saklanmalarının imkanı yok.

Dışarıdan yönlendirme oluyor mu? Zaman da gecikme oluyor mu? Herhangi bir eksiğimiz var mı diye araştırıyoruz ama her şey en iyi şekilde işliyor. Bu nedenle daha önce de söylediğim gibi bu kaçaklar en kısa sürede bulunacak."

 

 

 

Kaynak: AjansHaber

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.