Sosyal Medya

Güncel

FETÖ'cü gazetecilerin bu sözlerine dikkat! - VİDEO

FETÖ mensubu gazetecilerin demeçleri ve sözleri sizi de hayrete düşürecek...



Fethullahçı Terör Örgütü soruÅŸturması kapsamında kimi gözaltına alınan kimi ise firari olan isimler, Fethullah Gülen’in ÅŸiddetle alakası olmadığını da söylemiÅŸ, hükümeti darbeyle de tehdit etmiÅŸ.

 Ä°ÅŸte o açıklamalar:

ÅžAHÄ°N ALPAY: “FETHULAH GÃœLEN DÃœNYANIN EN BARIŞÇIL DÄ°N Ä°NSANI”

Dün gözaltına alınan eski Zaman Gazetesi Åžahin Alpay, Nisan 2015’te terör örgütü elebaşısı Fethullah Gülen için bunları demiÅŸti:

"Ä°ddianamede Fethullahçı Terör Örgütü oldukları gerekçesiyle... Yahu Allah aÅŸkına hangi terör ne olmuÅŸ? Ne ÅŸiddet uygulanmış? Fethullah Gülen’in ÅŸiddetle ne alakası var, ulan siz kimi kandırabilirsiniz? Fethulah Gülen dünyanın en barışçıl din insanı. Ä°slam dünyasının en barışçıl din adamı. Siz kim oluyorsunuz? Fethullah Gülen’e ‘terörist’ diyecek kadar kim oluyorsunuz siz? Utanın be”


EKREM DUMANLI: “YA ADAM GÄ°BÄ° GÄ°DER…”

Firari FETÖ mensubu Ekrem Dumanlı ise CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ı, "Ya adam gibi gider, ya da gitmek zorunda kalır" diyerek tehdit etmiÅŸti.

NAZLI ILICAK: TÃœRKÃœM DEMEYÄ° CANIM ÇEKMÄ°YOR”

Gözaltında olan bir diÄŸer isim Nazlı Ilıcak ise, HDP’ye oy vereceÄŸini açıklamış ve “Türküm demeyi canım çekmiyor” ifadesini kullanmıştı.

AHMET ALTAN: “ÖLDÃœRE ÖLDÃœRE KENDÄ° ÖLÃœMÃœNE DOÄžRU KOÅžUYOR”

Hakkında gözaltı kararı bulunan Ahmet Altan ise, hükümeti öldürmekle suçlamış ve ‘Nazi Almanyası’ benzetmesini yapmıştı:

“Yeryüzü hukuk tarihinde böyle bir ÅŸey yok. Nazi Almanya’sında olduÄŸunu bile zannetmiyorum. Hukuki hata hukukun içinde düzeltilir. Benim bugün gördüğüm bu hakimlerin tutuklanması da dahil AKP’nin bir amok koÅŸucusu haline döndüğüdür. Yani öldüre öldüre kendi ölümüne doÄŸru koÅŸuyor. Hukuku öldürdü, ekonomiyi öldürdü, siyaseti öldürdü, dindarlığı öldürdü, devleti öldürdü. Ve kendi siyasi ölümüne doÄŸru koÅŸuyor.”

Kaynak:Ä°HA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.