Sosyal Medya

Güncel

Bir darbeci 'vatan hainleri' mezarlığına gömüldü

Darbe girişimini protesto için düzenlenen mitingde konuşan İBB Başkanı Topbaş, " Onlardan (darbecilerden) bir tanesini ailesi istemediği için ‘Vatan Hainleri Mezarlığı’na gömüldü." dedi.



Ä°stanbul Avcılar’da dün akÅŸam yaklaşık 5 bin kiÅŸinin katılımı ile darbeyi protesto mitingi yapıldı. Ä°BB BaÅŸkanlığı Mehteran Bölüğü’nün de konser verdiÄŸi dün akÅŸam saat 22.00 sıralarında baÅŸlayan mitinge Avcılar Kaymakamı Hulusi DoÄŸan, BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Kadir TopbaÅŸ, Avcılar Belediye BaÅŸkanı CHP’li Handan Toprak Benli ve parti ilçe temsilcileri katıldı.

Ä°BB BaÅŸkanı Kadir TopbaÅŸ, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran halkın vatan, milli irade söz konusu olduÄŸunda siyasi görüşleri bir kenara bırakarak kol kola girdiÄŸini, sergiledikleri duruÅŸma büyük bir millet olduÄŸunu bir kez daha gösterdiÄŸini söyledi. TopbaÅŸ, şöyle konuÅŸtu:

"BİR TANESİ VATAN HAİNLERİ MEZARLIĞINA GÖMÜLDÜ"

“Tankların, topların namluların önünde durdunuz. Ama Feto’nun asker kisveli teröristlerinin geleceÄŸimizi karartmalarına izin vermediniz. Bütün niyetleri sizler bozdunuz. Sevgi selini bu güzelliÄŸi kısır çekiÅŸmelere kurban etmeyelim. Yarınları güzel kılalım. Devletin bekası ve geleceÄŸini düşünelim. Onlardan bir tanesi bugün (pazartesi) benim bahsettiÄŸim ‘Vatan Hainleri Mezarlığı’na gömüldü.  Ailesi istememiÅŸ ve ‘Vatan hainleri mezarlığına’ gömüldü. Bu millete ihanet edenler kabirlerinde dahi rahat edemezler."

Ä°BB BaÅŸkanı TopbaÅŸ, Avcılar'dan sonra Beylikdüzü ve Büyükçekmece'de 'Demokrasi nöbeti'ne katılanları ziyaret etti. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.