Sosyal Medya

Güncel

CHP mitingine AK Parti de katılacak

AK Parti Sözcüsü Aktay, CHP'nin Pazar günkü Taksim mitingine AK Parti'den isimlerin de katılacağını açıkladı.



AK Parti MYK sonrası açıklama yapan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Parti Sözcüsü Yasin Aktay, CHP'nin Pazar günü yapacağı mitinge katılıp katılmayacakları sorusu üzerine, "CHP’nin Taksim’de yapacağı şölen dolayısıyla hem kendilerini tebrik ediyoruz hem de üst düzeyde milletvekillerimizin, bir genel baÅŸkan yardımcımızın da oraya katılacağını söyleyebilirim" dedi.

Yasin Aktay'ın açıklamaları şöyle:

"CHP’nin Pazar günkü toplantısını davet aldık. Bundan dolayı çok çok teÅŸekkür ediyoruz. Bu davete de icabet edeceÄŸiz. Bu artık bir siyasi partinin davası deÄŸil.

Diğer siyasi partilerden insanların da meydanlara, demokrasi gösterisine katılım göstermesini arzu ediyoruz. Bunun için de tedbirlerimizi alıyoruz. Diğer partileri rahatsız edecek hiçbir konuşma yapmamaya da özen gösteriyoruz.

Son derece evrensel, sadece darbecileri hedef alan, düşmanları hedef alıyoruz sadece. Bilakis bunu birlik ve beraberliğimiz için bir fırsat olarak değerlendirip hepimizin katıldığı bir şölene dönüştürmeye gayret ediyoruz.

CHP’nin Taksim’de yapacağı şölen dolayısıyla hem kendilerini tebrik ediyoruz hem de üst düzeyde milletvekillerimizin, bir genel baÅŸkan yardımcımızın da oraya katılacağını söyleyebilirim."

CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP'nin 24 Temmuz Pazar günü, Ä°stanbul Taksim Meydanı'nda, "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleme kararı aldığını açıklamış, mitingin sadece CHP'lilere yönelik olmadığını duyurmuÅŸtu.

Miting için Pazar günü Ä°stanbul'da ulaşım ücretsiz olacak.

Kaynak: Al Jazeera

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.