Sosyal Medya

Kürsü

2.Kurtuluş Şavaşı

Ey Anne,Babalar çocuklarınızı emir kulu değil; ''Allah'ın kulu'' yetiştirin!



Hacer Turan

 

Tarihte bir çok badireler atlatan Kurtuluş Savaşı yaşayan sonrasında darbelerle.., yaralanan bu devlet 15 Temmuz 2016 gecesi 2.Kurtuluş Savaşını millet ve dirayetli Başkomutan Erdoğan sayesinde verdi..Dış işgalci kuvvetler değil iç işgalciler tarafından TBMM bombalandı ve artık O gazi bir meclis ve artık gazi bir milleti var bu vatanın!

 


Darbeler içerisinde en acımasız ve iç acıtanı da bu olsa gerek;
Pir Sultan Abdal'ın mısralarında haykırdığı gibi;

 

Şu elin attığı taş bana değmez,
İlle dostun attığı gül pareler beni!

 

Evet askerimizi normal olarak dost bileceğiz Ama Mağlesef öyle olmadı. Amaçları arasında Türk askerini itibarsızlaştırma da olan bu darbe planında bize atılan ne yazık ki gül olmadı; mermiler,bombalar oldu..!

 

Türk askerini kirli oyunlarına alet edenleri,milletin topunu tüfeğini yine millete doğrultanları hiç bir akıl ve vicdan kabul edemez.Bunun affedilebilir bir yanı yok!

 

Türk milletine yani kendi milletine tankıyla,elinde makinalı silahlarıyla muamelede bulunan o an itibariyle Türk askeri,kendi askeri olmaktan çıkmış işgalci güç haline dönüşmüştür..
Bunun üzerinden edebiyat parçalayanlar,fotoğraflar
ın aslını araştırmadan bilinçsizce paylaşanlar,kışkırtıcı davranışlar sergileyenler de darbeci zihniyetin bir parçasıdır vatan hainidir..!

 

Bize yol göstermesi amacıyla kainatın reçetesi Kuran'da bu hadiseye ışık tutacak ayetlerden sadece bir tanesi:

 

''Savaş hoşunuza gitmediği halde size farz kılındı.Olur ki bir şey sizin için hayırlı iken siz onu hoş görmezsiniz.Yine olur ki ,bir şey sizin için kötü iken siz onu seversiniz.Allah bilir,siz bilmezsiniz! Bakara Suresi 216

 

Ayetin ortaya açıkça koyduğunu dilimize halk arasında ''Her şerde bir hayır var'' cümlesiyle dolanmış buna inanmışızdır. Bu vahim amacına ulaşamamış darbe hadisesinde de bir çok hayırlar gizli ve onlar ortaya çıkacaktır..!

 

Ülkeyi ahtapot gibi saran bu (fetö) terör örgütü,cemaati tüm kurum ve kuruluşlardan tek tek temizlenecek! Toplu bir temizlikle bizi daha huzurlu,refah günler bekliyor olacak..!

 

Amerika Avrupa dahil Büyüme hızı %4 civarında olan gelişen,kalkınan başka bir ülke daha yok! Bu durum ve onun başındaki Recep Tayyip Erdoğan bir çok çevreleri rahatsız ettiğinden artık bu gelişmeye bir dur demek gerek diye düğmeye basıldı ve şükür ki amacına ulaşamadan bastırıldı!

Yaşanan bu elim hadiseyle birlikte bir çok konu gündeme gelip,tartışılacaktır.Eminim onların içinde ''askerlik'' gerçeği de var.

 

Profesyonel askerliğin tartışılmasının günü gelmişte geçiyor fikrimce!
Rütbeli rütbesiz özellikle erlerin ciddi,sağlam eğitimden geçirilmesi gerekiyor.

 

Ey Anne,Babalar çocuklarınızı emir kulu değil; ''Allah'ın kulu'' yetiştirin!

Sadece bedenini beslemeyin;ruhunu,beynini de besleyin ki Türk askeri formasının sorumluluğu nedir bilsin! Masum,savunmasız kendi Türk halkına silah açmaması gerektiğini bilecek kadar idrak gücü olsun..Erkek çocuklarınızı sevgiyle,merhametle büyütün..

 

Başını okşayın..Uysal bir koyun olmadığı; söz konusu vatanı,milleti,bayrağı,namusu olduğunda aslan kesilmesi gerektiğini bilsin..''Türk milletine silahını doğrult'' emrine itaat etmemesi gerektiğini bilip bu emri verenin alnından vurulması gerektiğini yüreklilikle bilsin tıpkı:Astsubay Ömer Halisdemir gibi Türk halkına silah doğrultmayıp generalini vuran bu kahraman askeri Türk halkı minnetle ve şükranla rahmetle anacak her fırsatta...

Ayrıca belli malum bir kesim tüm bu vahşeti Tiyatro diye nitelendirmekte nasipsizce...Bu şahısları kurumuş vicdanlarıyla birlikte Allah'ın intikam gücüne havale ediyorum..

Tiyatro diyen merhametsizler kendileri gibi merhametsizlerle karşılaşsınlar o zaman tiyatroyu görecekler..!

 

Tayyip Erdoğan ölecek olsa ( Allah korusun) gündem değiştirmek için öldü amaç oy toplamak diyen diyecek olan zevatların tükettiği oksijene acırken kendi karbondioksitlerinde boğulmalarını temenni ederim...


Gerçek dostun düşmanın; vatanseverin hainin; müminin münafığın ortaya çıktığı bu hadiseyi önemsiyor ve bir milat olarak kabul ediyorum...Eminim millete,hükümete,yetkili organlara yol gösterecek daha akıllıca ve basiretli hareket etmemizi sağlayacaktır..!


Darbesiz,demokratik,baskıdan uzak günlere inşallah...

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.