Sosyal Medya

Güncel

Kahraman ÅŸehide ilk onur!

Darbe girişiminde Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı (ÖKK) ele geçirmeye çalışan darbeci general Semih Terzi’yi alnından vuran şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ismi, Niğde’nin en büyük meydanına verilecek.



Parelel Devlet Yapılanması'nın darbe giriÅŸiminde Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı (ÖKK) ele geçirmeye çalışan darbeci general Semih Terzi’yi alnından vuran Astsubay Ömer Halisdemir, büyük bir kahramanlık örneÄŸi sergiledi. Daha sonra darbecilerle çıkan çatışmada ÅŸehit oldu. NiÄŸdeli olduÄŸu öğrenilen Halisdemir'in isminin ise memleketindeki en büyük meydana verileceÄŸi öğrenildi.  

NESÄ°LDEN NESÄ°LE BÄ°R DESTAN OLARAK ANILACAK

NiÄŸde Belediye BaÅŸkanlığı tarafından yapılan açıklamada, darbe giriÅŸimini büyük oranda engelleyen NiÄŸdeli Kahraman Åžehit Ömer Halisdemir’in isminin NiÄŸde’nin en büyük meydanında yaÅŸatacağı kaydedildi. Belediye Meclisi kararıyla Kent Meydanı isminin Kahraman Åžehit Ömer Halisdemir Meydanı olarak deÄŸiÅŸtirileceÄŸi açıklayan NiÄŸde Belediye BaÅŸkanı Faruk AkdoÄŸan ÅŸunları söyledi:"15 Temmuzdaki darbe giriÅŸiminin baÅŸarısız olmasında büyük pay sahibi olan NiÄŸdeli kahraman ÅŸehit Astsubay Kıdemli BaşçavuÅŸ Ömer Halisdemir’in ismi asla unutulmayacak ve nesilden nesile bir destan olarak anılacak. NiÄŸde Belediye Meclisi’nin 5 AÄŸustos 2016 tarihli toplantısında alınacak karar ile NiÄŸde’nin en büyük meydanı olan Kent Meydanına, kahraman ÅŸehidimiz Ömer Halisdemir ismi verilecek. Kahraman ÅŸehidimize Allah’tan rahmet, ailesi baÅŸta olmak üzere tüm milletimize baÅŸsaÄŸlığı diliyorum.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.