Sosyal Medya

Güncel

Darbeci Başyaver meğer böyle tehdit etmiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaverinin tehditleri gün yüzüne çıktı



Türkiye Gazetesi yazarı Fuat UÄŸur bugünkü yazısında çok çarpıcı ifadelere yer vererek darbeci askerlerden biri olan BaÅŸyever Ali Yazıcı'nın tehdidini kaleme aldı.

 Pensilvanya’daki Cani’nin talimatı ÅŸuydu:

“Benim için ölün ve öldürün!”

Çünkü bu ÅŸerefsiz 2016 yılında "halife" olarak Türkiye’ye giriÅŸ yapmak niyetindeydi. Son 40 yıl boyunca "Işık Evleri"nde, okullarda yetiÅŸtirdiÄŸi haÅŸhaÅŸi androidlere bu talimatı vermiÅŸti:

Neden bu kadar acımasız ve barbar oldular sanıyorsunuz?

Biliyorsunuz CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan’ın en yakınındaki iki asker de FETÖ’cü çıktı. Biri BaÅŸyaveri Ali Yazıcı, diÄŸeri Muhafız Alay Komutanı Albay Muhsin Kutsi Barış. Åžimdi ikisi de gözaltında.

Muhsin Kutsi Barış’ı dün yazdık. Ali Yazıcı ise CumhurbaÅŸkanı’na suikasttan yargılanacak. CumhurbaÅŸkanı’nın Dalaman’dan kalkacak uçağının rotasını isteyen bu hain, aynı zamanda tuhaf bir kiÅŸiliÄŸe sahip.

Külliye’de CumhurbaÅŸkanı’na çok yakın görev yapan bir dostum anlattı.

Olay CumhurbaÅŸkanı’nın bir gezisi sırasında uçakta geçiyor.

Bu BaÅŸyaver saçma sapan ÅŸakalar yapıp insanları aÅŸağılamaya bayılırmış. Bu “ÅŸaka”larını CumhurbaÅŸkanı’nın yakınında çalışan bir diÄŸer görevliye yapınca sunturlu bir küfür yemiÅŸ ondan. Ama öyle böyle deÄŸil, hayli ağır bir küfür. Herkes ÅŸaşırmış ama Ali Yazıcı adlı bu paralelci âdeta paralize olmuÅŸ. BeklemiyormuÅŸ çünkü. Ä°lk önce kendini toparlamaya çalışıp CumhurbaÅŸkanı’na ÅŸikâyet edeceÄŸini söylemiÅŸ ama küfreden yine ağır bir hakaretle“YüreÄŸinin götürdüğü yere git” deyince çaresiz kalmış. Yazıcı dayanamamış, beÅŸ on dakika sonra yerinden kalkmış ve kendisine küfreden görevlinin yanına giderek aynen ÅŸunu söylemiÅŸ.

“Seni vuracağım. Bir gün gelecek ve seni vuracağım. Yakında, göreceksin!” Gülüşmeler olmuÅŸ. Ancak o vakit gülünen bu tehdit ÅŸu anda bir deÄŸer ve anlam kazanıyor. Her ÅŸeyi biliyorlardı. Onun için Emre Uslu’nun kendisine “Ne zaman Türkiye’ye geleceksin” diye soranlara “Biletimi almak isteyenlere tarih verebilirim; Temmuz 2016’da” demesine ÅŸaşırmasın kimse.

 
Kaynak:Ä°HA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.