Sosyal Medya

Güncel

Babam ve Oğlum sahnesi gerçek oldu! Köprü başında bir hayat

15 Temmuz FETÖ'ye ait cuntacı askerlerin darbe girişiminin yaşandığı gece köprüde bir mucize gerçekleşti. Anestezi uzmanı Dr. Mehmet Çelik, nöbetçi olarak hastaneye yetişmeye çalışırken kahraman oldu.



Doktor, Altunizade KavÅŸağı yakınlarında trafik durmuÅŸken, ilerde bir hareketlenme görüp bir saÄŸlık problemi olduÄŸunu anladı. Olay yerine koÅŸan Çelik trafikten ve kargaÅŸadan hastaneye yetiÅŸemeyen hamile bir kadınla karşılaÅŸtı. Bir taksinin arka koltuÄŸunda doÄŸum yaptıran Dr. Çelik herkesin ona cinsiyeti sorduÄŸunu ama heyecandan bakmanın aklına bile gelmediÄŸini söyledi.

Doktor başına gelen olayı Facebook hesabında yayınladı, binlerce beÄŸendi. Sosyal medyada yayılan paylaşımı o taksinin ÅŸoförü de gördü, doktora ulaşıp bebeÄŸin kız olduÄŸu haberini verdi. 

Dr. Çelik, enteresan deneyimini bu sözlerle ifade etti: “Ä°tiraf ediyorum, Babam ve OÄŸlum filmini seyrederken, kadının darbe günü yolda doÄŸum yapmasına burun kıvırıp 'Daha neler' demiÅŸtim. Burun kıvırdığım olay baÅŸka bir darbe sabahı aynen başıma geldi! Hayat mı garip?”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.