Sosyal Medya

Güncel

Ankara'da polise silahlı saldırı!

Ankara'nın Altındağ Çankırı Caddesi'nde yunus ekiplerine 3 kişinin içinde bulunduğu bir araç içerisinden ateş açıldı.



Açıklamada, "Bugün saat 12.00 sıralarında Ulus semti Çankırı  Caddesi'nde psikolojik sorunları olduÄŸu deÄŸerlendirilen bir subay, gasbettiÄŸi  aracın sürücüsünü tabanca ile ateÅŸ ederek öldürmüştür. Söz konusu ÅŸahıs, güvenlik  güçleri tarafından olay yerinden uzaklaÅŸamadan yakalanmıştır." ifadesine yer  verildi.

Ä°rfan BaÅŸtuÄŸ Caddesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt EÄŸitim ve AraÅŸtırma  Hastanesi önünde polisten kaçan şüpheli, bir vatandaşı vurarak otomobilini  gasbetmiÅŸ, içinde vurduÄŸu kiÅŸinin de bulunduÄŸu otomobille Ulus istikametine  giderken YÄ°BA Çarşısı önünde durdurulmuÅŸtu. Bu sırada, içinde Mehmet Nevzat Alkan  adlı vatandaşın bulunduÄŸu 06 MNA 33 plakalı baÅŸka bir aracı gasbetmek isteyen  şüpheli, kaçamayacağını anlayınca Alkan'ın kafasına silah dayamış, polisle  çatışmaya giren şüpheli, silahla vurularak yakalanmıştı. Üç polisin yaralandığı  olayın failinin, bu kiÅŸinin darbe giriÅŸimine katılan subaylardan olduÄŸu iddia  edilmiÅŸti.

BAŞKENTTE POLİSTEN KAÇAN BİR KİŞİ VURULARAK GÖZALTINA ALINDI

Ankara'da, darbe giriÅŸimine katılan subaylardan olduÄŸu iddia edilen bir kiÅŸi,  elinde silahla kaçarken, polisler tarafından vurularak gözaltına alındı. GirdiÄŸi  çatışmada iki polisi yaralayan kiÅŸinin üzerinden askeri kimlik çıktığı öne  sürüldü

Alınan bilgiye göre, Ä°rfan BaÅŸtuÄŸ Caddesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt  EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi önünde polis ekipleri, elinde silah bulunan bir  şüpheliyi yakalamak istedi.

Polisten kaçan şüpheli, bir vatandaşı yaralayarak otomobilini gasp  etti. Yaralı vatandaşın da içinde bulunduÄŸu otomobille Ulus istikametine giden  şüpheli, Çankırı Caddesi'nde YÄ°BA Çarşısı önünde durduruldu.

Bu sırada, içinde Mehmet Nevzat Alkan adlı vatandaşın bulunduÄŸu 06 MNA  33 plakalı baÅŸka bir aracı gasp etmek isteyen şüpheli, kaçamayacağını anlayınca  Alkan'ın kafasına silah dayadı.

Polisle çatışmaya giren şüpheli, silahla vurularak gözaltına alındı.  Olayda, gasbedilen ilk aracın sahibinin öldüğü, çatışma iki polisin yaralandığı  öğrenildi.

Olay yerinde incelemeler devam ederken, polisle çatışmaya giren  kiÅŸinin üzerinden askeri kimlik çıktığı, bu kiÅŸinin darbe giriÅŸimine katılan  subaylardan olduÄŸu iddia edildi.

Şüphelinin takibi sırasında da motosikletten düşen bir baÅŸka polisin  daha yaralandığı kaydedildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.