Sosyal Medya

Güncel

Marmaris'te ormana kaçan 40 asker aranıyor!

Cumhurbaşkanının kaldığı otele saldırı düzenledikten sonra ormana kaçan yaklaşık 40 kişilik asker için operasyon başlatıldı.



MuÄŸla Marmaris’te CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın açıklama yaptıktan sonra ayrıldığı otele saldırı düzenleyen ve bir süre sonra kaçan yaklaşık 40 askere yönelik operasyon baÅŸlatıldı. Özel eÄŸitimli yaklaşık 100 civarındaki Özel DaÄŸ Komando BirliÄŸi, Marmaris İçmeler Akparan bölgesinde arama çalışması yapıyor.

100 KOMANDO ARIYOR

Komandolar, arama tarama çalışmalarına otelin üst kısmındaki ormanlık alandan baÅŸladı. Ä°ki adet kobra tipi askeri araç ile de desteklenen operasyon kapsamında özel ekipler Pamucak Mevkiinde darbe giriÅŸiminde bulunan iki askeri yakaladı. Yakalanan Hava Kurtarma Ast. Kıdemli ÃœstçavuÅŸ Yakup Özcan ve Ekrem Benli gözaltına alınarak MuÄŸla Ä°l Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.

“ANKARA’DAN Ä°KÄ°NCÄ° BÄ°R BÄ°RLÄ°K DAHA GELÄ°YOR”

Operasyonun devam ettiÄŸi ve daÄŸ ve deniz ÅŸartlarında da en zorlu eÄŸitimlerden geçen tam donanımlı yaklaşık 100 kiÅŸiden oluÅŸan ikinci bir ekibin daha Ankara’dan operasyon saati itibariyle yola çıkıp Marmaris’e ulaÅŸtığı öğrenildi. Özel ekipleri operasyonlarına devam ediyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.