Sosyal Medya

Güncel

Darbecilere su bile yok!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, FETÖ'cü hainlerin de bulunduğu Çark Kışlası'nın suyunu kesti.



FETÖ'cü hainlerin darbe girişimine yurt genelinde tepkiler çığ gibi büyürken, belediyelerin aldığı önlemler ayrıca dikkat çekti.

Sakarya BüyükÅŸehir Belediyesi Çark Kışlası’nın suyunu kesti.

Sakarya’yı meydana çağırdı

Darbe girişiminin ortaya çıkmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve kurmayları Kent Meydanı'na gelerek vatandaşlar ile Ak Parti İl Yönetimi ile bir araya geldi.

Burada vatandaÅŸlar ile bir araya gelen ve ortaya koyulacak demokratik tepkinin yöntemini açıklayan BaÅŸkan ToçoÄŸlu, darbe kalkışmasına direnmek için tüm Sakaryalıları meydana çağırdı. 

Valilik milletçe kurtarıldı

Bir tabur askerin Sakarya ValiliÄŸini kuÅŸatmasının ardından binayı darbecilerden kurtarmak isteyenlerin ulaşımı BüyükÅŸehir Belediyesi eliyle saÄŸlandı. VatandaÅŸlar BaÅŸkan ToçoÄŸlu’nun talimatları doÄŸrultusunda belediye otobüsleriyle Valilik’e taşındı. Belediyenin iÅŸ makineleri de askeri tesislere konuÅŸlandırıldı. 

Su anında kesildi

Bu kapsamdaki engelleme çalışmaları kapsamında Çark Kışla ve İl Jandarma Komutanlığının giriş çıkış kapıları Büyükşehir Belediyesinin büyük iş makineleri ve kamyonlarıyla kesildi. Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresinin vidanjörleri de bölgeye sevk edildi.

SASKÄ° aynı zamanda Çark Kışlasının suyunu da derhal kesti. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.