Sosyal Medya

Güncel

Financial Times Meral Akşener'i övdü

İngiltere'nin ünlü gazetelerinden Financial Times, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için en büyük tehlikenin Meral Akşener olduğunu yazdı.



Financial Times gazetesinde yayınlanan, Mehul Srivastava tarafından yazılıp Türkiye'nin konu alındığı makalede, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ı durdurabilecek tek politikacının Meral AkÅŸener olduÄŸu belirtildi.

"ERDOĞAN AKŞENER'Lİ MHP'DEN ÇEKİNİYOR"

Makalede Türkiye'de Tayyip ErdoÄŸan'ın ilahlaÅŸtırıldığına dikkat çekilirken, Türklerin son on yılda onun sözlerini, ruh halini, saÄŸlığını, giyim tarzını benimsediÄŸinin altı çizildi. ErdoÄŸan'ın, son dönemde Meral AkÅŸener üzerinde yoÄŸunlaÅŸtığı ve AkÅŸener'in Genel BaÅŸkan olduÄŸu bir MHP'den Ã§ekinmeye baÅŸladığı ifade edildi.

Financial Times Meral Akşener'i övdü

Meral AkÅŸener'in MHP'de Genel BaÅŸkanlığa gelmek için elinden gelen tüm mücadeleyi verdiÄŸi yorumu yapılırken; ErdoÄŸan'ın partisi AK Parti'nin ise, millyetçi seçmenlere hitap etmeye çalıştığı vurgusu yapıldı.

ErdoÄŸan'a yakın bir müşavirin "CumhurbaÅŸkanının AkÅŸener'den çekincesi yok"ifadeleri kullanıldığı da makalede verilirken, bunun çok da gerçeÄŸi yansıtmadığı ve ülkenin geri kalanının büyük ilgiyle AkÅŸener'in mücadelesini izlediÄŸi belirtildi.

"ERDOÄžAN'IN BAÅžKANLIK ARZUSU RÃœYA OLACAK"

AkÅŸener'in Genel BaÅŸkan olması durumunda MHP'nin hareketleneceÄŸi ve ErdoÄŸan'ın için baÅŸkanlık arzusunun 'rüya' haline geleceÄŸi ifade edildi. Bu duruma karşı dolaylı engellemelerin yapıldığı ve MHP'nin Genel BaÅŸkanlık koltuÄŸunda Devlet Bahçeli'nin kalması için yoÄŸun mücadele verildiÄŸi belirtildi.

"ÃœLKEDEKÄ° TEK POLÄ°TÄ°K KARÄ°ZMA"

Meral AkÅŸener'in popülaritesinin gün be gün arttığına ve ErdoÄŸan'a rakip olabilecek tek politikacı konumuna geldiÄŸinin dikkat çekildiÄŸi makalede, AkÅŸener'in Ocak ayından beri yaklaşık 40 ÅŸehirde on binlerce kiÅŸiye miting verdiÄŸine deÄŸinilerek ÅŸu yorum yapıldı: "O, ErdoÄŸan karşısında Ã¼lkedeki tek politik karizma"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.