Sosyal Medya

Güncel

Diyarbakır'da markete bombalı saldırı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Caddesi üzerinde maskeli kişi ya da kişilerce bir markete çakmak gazı kutusunda hazırlanan el yapımı patlayıcıyla saldırıda bulunuldu. Yaşanan patlama büyük panik yarattı.



Diyarbakır’ın YeniÅŸehir ilçesinde yüzleri maskeli kiÅŸi ya da kiÅŸilerce bir markete çakmak gazı kutusunda hazırlanan el yapımı patlayıcıyla saldırıda bulunuldu. Markette kimsenin olmaması büyük bir faciayı önlerken yaÅŸanan olay an be an güvenlik kamerasına yansıdı.

ÇAKMAK GAZI KUTUSUNDA

Olay, merkez Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yüzleri maskeli kişi ya da kişiler burada bulunan markette keşif yaptı. Ardından çakmak gazı kutusu içerisine hazırlanan el yapımı patlayıcıyı ateşlenerek markete atıldı.

PATLAMA KORKU YARATTI

Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama çevrede korku yarattı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis gelirken ayrıca tedbir amaçlı olarak bölgeye ambulansta sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken markete atılan bombanın patlaması ise an be an kameraya yansıdı.

SORUÅžTURMA BAÅžLATILDI

Polis, olay yerinde delil toplamak amacıyla inceleme yaparken ayrıca bombayı markete atan kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

DÄ°YARBAKIR/Ä°HA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.