Sosyal Medya

Coğrafyamız

Tişörtün üzerindeki yazı şehri karıştırdı!

Süleymaniye Ticaret Denetim Merkezi, kentte üzerinde İngilizce olarak “Satılık kızkardeş var, uygun tüm tekliflere açığız” yazılı tişört için harekete geçti.



Süleymaniye Ticaret Denetim Merkezi, kentte üzerinde “Satılık kızkardeÅŸ var, uygun tüm tekliflere açığız” (SISTER FOR SALE, ALL RESONABLE OFFER ACCEPED) yazılı tişört için harekete geçti.

Kuzey Irak'ta yayın yapan Rudaw’a konuÅŸan Süleymaniyeli Behmen Abdullah,“Bayram günü bir akrabamın evini ziyaret ettiÄŸimde çocuklarının giydiÄŸi tişörtün üstündeki ‘SISTER FOR SALE, ALL RESONABLE OFFER ACCEPED’ yazısını görünce ÅŸoke oldum” dedi.

Behmen Abdullah, “Tişörtü nereden aldıklarını sordum. Süleymaniye’de bir pazarda satın aldıklarını, ancak yazının ne anlama geldiÄŸini bilmediklerini söylediler. Onlar da benim gibi olayın ÅŸokunda” ifadelerini kullandı.

Durumu Süleymaniye Çocukları Koruma DerneÄŸi’ne bildirdiÄŸini söyleyen Behmen Abdullah, ilgili kurumun konuyu araÅŸtıracağını söyledi.

Süleymaniye Ticaret Denetim Merkezi Müdürü Soran Abdulgafur ise, “Åžimdiye kadar böyle bir durumla karşılaÅŸmadık. Konuya iliÅŸkin yarından itibaren detaylı bir araÅŸtırma baÅŸlatıyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.