Sosyal Medya

Güncel

Mardin'de jandarma karakoluna bombalı saldırı

Mardin'den acı bir son dakika haberi geldi. Mardin Cevizpınar Jandarma Karakolu'na bombalı saldırı düzenlendi. Saldırının ardında sıcak temas sağlandı. Saldırıda 1 asker şehit oldu 6 asker yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ekipleri sevk edildi.



Mardin'de Cevizpınar Jandarma Karakolu'na teröristlerce bombalı saldırı düzenlendi. Patlamanın ardından teröristlerle, güvenlik güçleri arasında çatışmalar çıktı. Patlamanın etkisiyle yaralıların olduÄŸu bildirildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ekipleri sevk edildi. 

ÇATIŞMA ÇIKTI

Saat 13.00 sıralarında PKK’lı teröristler Cevizli Jandarma Karakolu’na bombalı araçla saldırı düzenledi. Bomba yüklü aracı infilak ettiren teröristler karakola ateÅŸ açarken, askerler anında karşılık verdi.

1 ASKER ÅžEHÄ°T OLDU 6 ASKER YARALANDI

Karakolda patlama sonucu çıkan yangını söndüren askerler bir yandan da PKK’lı teröristlerle çatıştı. PKK’lıların kaçarken açtığı ateÅŸle ilk belirlemelere göre 1 asker ÅŸehit oldu 5 asker de yaralandı.

Kaçan PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgeye sevk edilen takviye birlikler geniÅŸ çaplı operasyon baÅŸlattı.

SALDIRI HAZIRLIÄžINDAYKEN VURULDULAR

Öte yandan Hakkari Åžemdinli’de dün üs bölgesine saldırı hazırlığında olan PKK'lı teröristlerin tespit edilmesi üzerine saÄŸlanan temas sonrası çıkan çatışmada; 17 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.