Sosyal Medya

Güncel

Batı Şeria'da İsrail askerlerine saldırı: 3 asker yaralı

Filistin'in Batı Şeria bölgesinde bir otoyolda, Filistinli bir sürücünün aracını İsrail askerlerinin üzerine sürdüğü ve eylemde 3 askerin yaralandığı bildirildi.



Batı Åžeria'nın El-Halill bölgesinde bulunan otoyolda bugün bir Filistinlinin gerçekleÅŸtirdiÄŸi otomobille çarpma eyleminde üç iÅŸgal rejimi askerinin yaralandığı ifade edildi.

Yediot Ahranot gazetesi, intenet sitesinde konuyla ilgili yayınladığı haberde, El-Halil'in güneyindeki Gush Etzion Yerleşkeler Kompleksi'ne bağlı Neve Daniel Yahudi Yerleşkesi yakınlarında gerçekleştirilen eylemde üç İsrail askerinin orta derecede yaralandığını bildirdi.

Haberde, Filistinli sürücünün kullandığı aracın İsrail işgal ordusuna ait askeri araca çarptığı ve araçta bulunan işgal askerlerinin yaralandığı, eylemi gerçekleştiren Filistinli sürücünün de ağır yaralandığı belirtildi.

İşgal ordusuna yakınlığıyla bilinen kaynaklar ise olayın "terör saldırısı" olduğunu ve yaralı işgal askerlerinin hastaneye kaldırıldıklarını, ilk başta olayın kaza zannedildiğini fakat daha sonra yapılan incelemeler neticesinde kasıtlı olarak gerçekleştirilmiş bir eylem olduğunun anlaşıldığını yazdı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.