Sosyal Medya

Güncel

Kanada Başbakanı'dan Ramazan Bayramı mesajı

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ramazan Bayramı'nın şefkat ve insanlık bağlarının güçlendirişmesi için fırsat olduğunu belirtti.



Kanada BaÅŸbakanı Justin Trudeau, Ramazan Bayramı’nın, ÅŸefkat ve insanlık baÄŸlarının gösterilmesi için önemli bir fırsat olduÄŸunu belirtti.

Trudeau, Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayımlayarak, ülkedeki Müslümanların bayramını tebrik etti.

Mesajında, Kanada'daki ve dünyadaki Müslümanların ramazan boyunca elde ettikleri manevi yenilenme ve nimetlere teşekkür etmek için bir araya geldiğini ifade eden Trudeau, şunları kaydetti:

"Ramazan Bayramı yerelde ve dünya çapında ihtiyacı olanlara karşı şefkat ve insanlık bağlarının gösterilmesi için çok önemli bir fırsat zamanıdır. Bayram, aile bağlarını güçlendirmek, dostlukları yenilemek ve göstermek için de güzel bir zamandır. Bu önemli fırsatı değerlendirmek için Müslümanlar, özel sabah namazı, tebrik ve hediyelerle, özel kutlama yemeğini paylaşacaklar. Bu, bir aydır yiyecekleri ilk sabah kahvaltısı olacak.

Bugün, bize ve bizim büyük milletler binamıza muazzam katkıları için Kanada'nın bu canlı Müslüman topluluÄŸuna teÅŸekkür ediyoruz. Sahip olduÄŸumuz bu kültürel çeÅŸitlilik, bizim en büyük güç ve gurur kaynağımızdır. EÅŸim Sophie ve Kanada halkı adına Kanada’da ve dünyadaki Müslümanların Ramazan Bayramı kutluyorum. Eid Mubarak!"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.