Sosyal Medya

Güncel

Bozdağ: Koalisyonun bombaları IŞİD'i vurmuyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta katıldığı bayramlaşma töreninde AK Parti'nin siyasi konumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



Adalet Bakanı Bekir BozdaÄŸ, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde katıldığı bayramlaÅŸma töreninde"AK Parti'ye sadece millet operasyon çeker" ifadelerini kullandı.

PKK'nın ÅŸehir yapılanması YPS'nin hendekler üzerinden ÅŸehirlerde hakimiyet kurma çabasının baÅŸarısız olduÄŸunu dile getiren Bakan BozdaÄŸ, "Bize sadece Türk milleti operasyon çeker, onun dışında baÅŸkalarına uÅŸaklık, maÅŸalık yapanların AK Parti'de baÅŸarılı olmaları Allah'ın izniyle olmamıştır, olmayacaktır. Çünkü bu milletin partisidir. Ayarı bu millet vermek isterse verir, ayarlamak isterse istediÄŸi gibi ayarlar. Ele geçirmek istedikleri yerleri ele geçiremedikleri gibi kazdıkları hendeklerde boÄŸuldular gittiler. Åžehirlerimiz, teröristlerden, hendeklerden, barikatlardan, bombalardan temizlendi"ifadelerini kullandı.

"BOMBALARI DAEÅž'Ä° VURMUYOR..."

IŞİD'e yönelik koalisyon saldırılarını da eleÅŸtiren BozdaÄŸ,  "Bu kadar bomba yaÄŸdığı zaman yerde karıncalar bile kalmaz. Ama ne hikmetse bu terör bir türlü bitmiyor. Neden? Çünkü bombalar adresine gitmiyor. DoÄŸru adrese atılmıyor. DoÄŸru adrese atılsa DAEÅž diye bir terör örgütü kalmaz" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

"AK PARTÄ° KÄ°MSEYE UÅžAKLIK ETMEZ"

Adalet Bakanı Bekir BozdaÄŸ, içeride AK Parti'ye 'ayar verilmek' istendiÄŸini öne sürerek"Bize sadece Türk milleti operasyon çeker, onun dışında baÅŸkalarına uÅŸaklık, maÅŸalık yapanların AK Parti'de baÅŸarılı olmaları Allah'ın izniyle olmamıştır, olmayacaktır. Çünkü bu milletin partisidir. Ayarı bu millet vermek isterse verir, ayarlamak isterse istediÄŸi gibi ayarlar." dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.