Sosyal Medya

Güncel

PKK örgütünde din düşmanlığı dersi veriliyor!

Terör örgütü PKK üyesi olan ve Lice'de yakalanan C.Y.'nin örgüt hakkında anlattıkları kan dondurdu.C.Y., kamplarda zerdüştlük eğitimi verildiğini ve teröristlerin bilinç altına din düşmanlığı işlendiğini ifade etti.



Lice'de yakalanan C.Y'nin anlattıkları PKK terör örgütünün din düşmanlığını bir kez daha gün yüzüne çıkarttı.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yakalanan PKK’lı terörist C.Y. örgüt kamplarında teröristlere Zürdüştlük eÄŸitimi verdiÄŸini söyledi. C.Y. ifadesinde Kürt halkının dinine baÄŸlı olduÄŸunu, terör örgütünün bu nedenle beynini yıkadığı gençleri Ä°slamiyet’ten uzaklaÅŸtırdığını söyledi. C.Y.  “Kürtlerin ilk dininin Zerdüştlük olduÄŸunu söylüyorlardı. Onların peygamberi Zerdüşt, meleÄŸi ÅŸeytandır. Onların yanında ‘ÅŸeytan’ demek günahtı. Ä°lk dini kitap Avesta’ymış. Ä°lk insana ‘Homo Sapiens’ ve ‘Homo Erectus’ adını veriyorlar. O ÅŸekilde eÄŸitiyorlar''dedi.

Ä°SLAMA HAKARET

Verilen eÄŸitimlerde ‘dinimize sahip çıkmalıyız.’ deniliyordu. Bu sözler örgüt kitaplarında da geçiyor. Ben Müslümanım örgüte ilk katıldığımda baktım burada namaz yok, oruç yok, Müslümanlıktan uzaklar”  diye konuÅŸtu.    

Kamplarda verilen eÄŸitimlerde Müslümanlığa hakaret edildiÄŸini belirten C.Y, “Ä°slam dininden uzak tutuyorlar. Hz. Muhammet hakkında kitap yazmışlar, Apo’nun anlatıldığı kitaplarda Hz. Muhammed’i devrimci olarak tanımlamışlar. Onların devrimini kutsuyoruz. Böyle ÅŸeyler söylüyorlar, çok basit görüyorlar. ‘Sadece bir devrim yapmıştır, o öldükten sonra o din bitmiÅŸtir bizim için’ diyorlardı, Bunların hepsini sığınaktaki eÄŸitimde öğrendim.”  dedi.     

GENÇLERİ UYARDI

C.Y, PKK’nın dışarıdan bakıldığı gibi olmadığını, bu nedenle gençlerden terör örgütüne katılmamalarını isteyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Kimse gelip bu pisliÄŸe girmesin. İçine girince daha iyi anladık ama kurtulamadık. Dışarıdan propaganda yaparak güzelleÅŸtiriyorlar ama içeriden gördüğümüz zaman çok deÄŸiÅŸik bir ÅŸeydir. Ben buraya geldiÄŸimde onların dediÄŸi gibi özgür ve demokratik insanlar bekliyordum. GeldiÄŸimde burada kazma, kürek, tehdit, pis yaÅŸam, böyle ÅŸeyler bulduk, özgürlük diye bir ÅŸey yoktu. Dışarıdan yapılan propagandalara kanmasınlar. Burada tehdit altında pis yaÅŸamak yerine annelerinin ve babalarının yanında kalsınlar.”

Kaynak:star

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.