Sosyal Medya

Güncel

Bayram boyunca seferler iptal

Bayram tatili için sürücülerin Eskihisar yerine Osmangazi Köprüsü’nü tercih etmesinin ardından, Eskihisar-Tavşanlı arasında feribot işleten İstanbullines firması 2-10 Temmuz arasında seferlerin durdurulduğunu açıkladı.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ve BaÅŸbakan Binali Yıldırım tarafından perÅŸembe günü açılışı yapılan Osmangazi Köprüsü’nün bayram boyunca ücretsiz olması, Gebze-Yalova arasında hizmet veren feribotları da vurdu. Köprüden bayram tatili boyunca geçiÅŸlerin bedava olması nedeniyle sürücüler Eskihisar yerine Osmangazi Köprüsü’nü tercih etti.

BAYRAMDA ÇALIŞMAYACAK

Eskihisar-TavÅŸanlı arasında feribot iÅŸleten Ä°stanbullines firması ise 2-10 Temmuz arasında seferlerin durdurulduÄŸunu açıkladı. Müşterilerine bir mesaj ile durumu bildiren ÅŸirket ÅŸu ifadeleri kullandı: “Feribotlarımıza 2-10 Temmuz tarihleri arasında teknik bakım yapılacaktır. Seferlerimiz 10 Temmuz itibariyle devam edecektir.” Ä°DO ise Eskihisar-Topçular arası hizmet veren feribotlarda ücretsiz açık büfe ve ücretsiz masaj koltuÄŸu hizmetini uygulamaya almıştı. Ancak bu hizmete raÄŸmen feribotların boÅŸ kaldığı gözlendi.

Ä°stanbullines bayramda pes etti

BEDAVA KÖPRÜ İZDİHAMI

Osmangazi Köprüsü’nde ise feribotlardaki boÅŸlukların aksine yoÄŸun trafik olduÄŸu gözlendi. Ä°stanbul’da oturan ve 9 günlük tatili nedeniyle Ege ve Akdeniz Bölgesi’ne otomobilleri ile gidenlerin, açılışı perÅŸembe akÅŸamı yapılan ve bayram süresince ücretsiz olması kararlaÅŸtırılan Osmangazi Köprüsü’nü tercih etmesi, yoÄŸunluÄŸa neden oldu. Osmangazi Köprüsü’nü geçtikten sonra, Altınova-Gemlik arasındaki 40 kilometrelik otoyolun gidiÅŸ yönündeki araç yoÄŸunluÄŸu 7-8 kilometreye uzayan kuyruklara neden oldu.

Hava sıcaklığının 30 dereceyi aşması nedeniyle araç sürücüleri ve yolcular zor durumda kalırken yoğunluğu azaltmak isteyen görevliler büyük çaba harcadı

 

Kaynak: Hürriyet

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.