Sosyal Medya

Güncel

Üsküdür'da 'Kudüs' fotoğraf sergisi

Burak Mukaddes Mekanları Tanıtma ve Kültür Derneği'nce, Kudüs'teki Müslümanların yaşadığı sıkıntıları anlatan "Kudüs" adlı fotoğraf sergisi Üsküdar Meydanı'nda açıldı.



Burak Derneği Genel Müdürü Halil Süleymanoğlu, Üsküdar Meydanı'nda gerçekleştirilen açılışta yaptığı konuşmada, serginin hedefinin insanların Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya olan duyarlılıklarının ve bilincinin artması olduğunu söyledi.

''İSRAİL, ŞEHRİ YAHUDİLEŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR''

Ä°srail askerlerinin Filistin'de Müslümanlara zulmettiÄŸini ifade eden SüleymanoÄŸlu, "Birçok kiÅŸinin Mescid-i Aksa'ya girmesi yasak. Birçok kiÅŸi de sebepsiz yere hapishanelerde yatıyor. Ä°srail, Kudüs'teki Müslümanların evlerini boÅŸaltması için yüksek vergi, restorasyon yaptırmama gibi elinden gelen her ÅŸeyi yapıyor. Åžehri YahudileÅŸtirmeye çalışıyor.  Biz de yaÅŸanan bu zulümleri gündeme getirmek için böyle bir sergi düzenliyoruz." diye konuÅŸtu.

Vatandaşların serginin açılışına yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Süleymanoğlu, insanların bu sergi vesilesiyle Kudüs hakkındaki bilgilerinin de arttığına dikkati çekti.

Mescid-i Aksa, Kubbet-üs Sahra ve Kudüs konulu 60 fotoğrafın yer aldığı sergi, çarşamba gününe kadar gezilebilecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.