Sosyal Medya

Güncel

Fatih Camii'nde Türkiye-İsrail protestosu

Anadolu Gençlik Derneği, Türkiye ile İsrail arasında süregelen görüşmeleri İstanbul Şubesi Fatih Camii'nde düzenlediği gösteri ile protesto etti.



Milli Gazete'de yer alan habere göre, Uzun süredir devam eden normalleÅŸme sürecinde olan Türkiye ile Ä°srail yönetimi yarın anlaÅŸmayı resmen ilan etmek için toplanacak. Ä°slam dünyasında büyük yankı uyandıran bu pazarlıkları Anadolu Gençlik DerneÄŸi Ä°stanbul Åžubesi Fatih Camii'nde düzenlediÄŸi gösteri ile protesto etti. 
 
İsrail meclisi Knesset bugünkü toplantısında iki ülke görüşmelerini ele alarak, mutabakat kararı üzerinde durdu. Türkiye hükümeti de koşullara her iki tarafında uyduğunu ileri sürerek anlaşmaya olumlu bakacaklarını açıklamıştı.
 
Ä°SLAM DÃœNYASINDA BÃœYÃœK YANKI UYANDIRDI
Ä°srail, Filistin, Suriye ile Lübnan topraklarını defalarca iÅŸgal ederek binlerce müslümanı katledip ve yine binlercesini de yurdundan etmiÅŸti. Son olarak da Mavi Marmara gemisine müdahalesi etmiÅŸ ve vatandaÅŸlarımızı ÅŸehit etmiÅŸti. Hiçbir hukuki süreci tanımayan Ä°srail ile Türkiye Hükümeti ibretlik bir ÅŸekilde masaya oturdu. Bu geliÅŸmeler üzerine  Ä°slam dünyasında büyük yankı uyandırdı. Anadolu Gençlik DerneÄŸi Ä°stanbul Åžubesi de görüşmleri Fatih Camii'nde düzenlediÄŸi gösteri ile protesto etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.