Sosyal Medya

Güncel

Akdağ: Bölücü terör örgütü istediğini yapamadı

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Başta Erdoğan olmak üzere devletin bütün organları büyük bir muvaffakiyet örneği sergiledi ve bölücü terör örgütü istediğini yapamadı” dedi.



Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, sabah saatlerinde memleketi Erzurum'a geldi. Erzurum Valiliği'ni ziyaret eden Akdağ, yeni Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'na başarılar diledi. Burada yaptığı konuşmada terörle mücadeleye değinen Akdağ, mücadelede başarılı olunduğunu söyledi.

Son bir yıldır terörün çirkin yüzünü gösterdiÄŸini belirten Bakan Recep AkdaÄŸ, “GeçtiÄŸimiz Temmuz ayından beri çok ciddi bir terör mücadelesi yapmak durumunda kaldık. Şükürler olsun ki bunda muvaffak da olduk. Ben her zaman söylüyorum, 30 yıl boyunca süren terör mücadelesinde son bir yıl kadar muvaffak olunan hiçbir dönem yoktur” dedi.

“BÖLÃœCÃœ TERÖR ÖRGÃœTÃœ Ä°STEDİĞİNÄ° YAPAMADI”

Terörün istediÄŸini elde edemediÄŸini vurgulayan AkdaÄŸ, “Bölücü terör örgütü çok zalimce cinayetler iÅŸledi, ÅŸehitlerimiz, yaralılarımız oldu ama şükürler olsun ki devletimiz güçlü çıktı. BaÅŸta CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan olmak üzere devletin bütün organları büyük bir muvaffakiyet örneÄŸi sergiledi ve bölücü terör örgütü istediÄŸini yapamadı. Ä°stediÄŸini yapamadı bundan sonra da yapamayacak. Çünkü vatandaşımız oynanan oyununun, özellikle terörün tırmandırıldığı bütün illerde çıplaklığıyla gördü” diye konuÅŸtu.

“GÃœVENLÄ°K SAÄžLANIRKEN EKONOMÄ° DE CANLANDIRILMALI”

Terörle mücadeleye öncelik verildiÄŸini hatırlatan SaÄŸlık Bakanı Recep AkdaÄŸ, “Bizim Bakanlar Kurulu toplantımızda her zaman bu mesele öncelikle ele alınır. Tabi ki bu tek başına bir güvenlik meselesi de deÄŸil. GüvenliÄŸi saÄŸlarken bir taraftan bölgenin kalkındırılması, rehabilitasyonunun saÄŸlanması da gerekiyor. Åžehirlerin, ilçelerin terör örgütü tarafından harap edilen bazı mahallelerin yeniden imar edilmesi ve burada ekonomik hayatın canlandırılması gerekiyor. SaÄŸlık Bakanlığı olarak bize de çok iÅŸ düşüyor. Bugüne kadar çok güzel iÅŸler yapıldı ama bunların üstüne daha güzellerini katarak yolumuza devam edeceÄŸiz” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın ziyaretinde Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik ve AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt hazır bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.