Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan "Mehmetçiğin tüfeği ile ak sakallı dedenin duası birleşmiyorsa..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, STK Temsilcileri ile iftar programında konuştu.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, STK Temsilcileri ile iftar programında konuÅŸtu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

STK'lara milletimizin sinesi güvenli liman olmuştur. Milletimiz Paralel yapı ile mesafesini korumuştur. Milleti kandırdığını zanneden aslında kendini kandırmıştır. Sivil toplum faaliyetleri insanlığa hizmet için yapılır. Başka bir şey için yapılan başka bir amaç için yapılmış olur. rabbim bizi kendi rızası için çalışan kullarından eylesi. Milletlerin devletlerin coğrafyaların tarihlerinde önemli yol ayrımları vardır. İşte biz de böyle bir dönemden geçiyoruz.

Ülkemizde terörle mücadele sırasında toprağa düşen şehitlerimiz bu bedeli ödeyen kahramanlarımızdır. Suriye'de hayatını kaybedeb mazlumlar bu bedeli ödeyen mazlumlardır.

"MEHMETÇİĞİN TÜFEĞİ İLE AK SAKALLI DEDENİN DUASI BİRLEŞMİYORSA..."

Çekile acılar elbetteki yüreğimiz iyakıyor ama hiçbiri boşa gitmeyecektir. Çanakkale'de çeyrek milyonun gayreti nasıl boşa gitmediyse bugün yapılan mücadele de boşa gitmeyecektir.

EÄŸer mehmetçiÄŸin tüfeÄŸi ile ak sakallı dedelerin duaları buluÅŸmuyorsa bir baÅŸarı elde edemezsiniz. Bizim Türkiye'deki en büyük baÅŸarımız bunu baÅŸarmış olmamızdır.  

STK'LARIN DAYANIŞMASI BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Milletimiz kendi geleceÄŸine kendi adamlarına sahip çıktığını her adımda gösterdi. Niyetimiz hasbidir hesabi deÄŸildir. Milletin desteÄŸi arkasında olan bir kiÅŸi bir kurumu 7 düvel bir arayada gelse Allah'ın izniyle yıkamz. Devlet ile milletin kucaklaÅŸması önemli olduÄŸu gibi STK'ların birliÄŸi ve dayanışması da çok önemli. Atalarımız boÅŸuna bir elin nesi var iki elin sesi var dememiÅŸtir. O yüzden STK'larımızın dayanışması çok büyük ÅŸeyler ifade ediyor. 

KORKUYU KORKUTMADIÄžINIZ SÃœRECE HER ZAMAN MAÄžLUPSUNUZ

Sizlerden diğer konularda da aranızda örnek bir dayanışma göstermenizi rixca ediyorum. İstiklal mücadelemizin her safhasında böyle güçlü bir dayanışmaya ihtiyacımız var. Sizlerden ricam ise daha fazlasını ortaya koymanızdır.

EÄŸer DAEÅž'e karşı olanlar terör örgütü deÄŸilse o zaman neden El Nusra'ya terör örgütü demiyosunuz. Batı'nın mantalitesi iyi terörist kötü terörist algısı ile çalışıyor. Milletimizin huzurunu tesis edinceye kadar mücadelemizi devam ettireceÄŸiz. Yılmak yok bu yolda devam edeceÄŸiz. Korkuyu korkutmadığınız sürece her zaman maÄŸlupsunuz bunu bilesiniz.

 

 

Kaynak: AjansHaber

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.