Sosyal Medya

Güncel

Beytüşşebap'ta PKK saldırısı: 3 polis yaralı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yaya olarak devriye görevi yapan polis ekibine, PKK’lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu 3 polis yaralandı.



Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde yaya olarak devriye görevi yapan polis ekibine, PKK’lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla açılan ateÅŸ sonucu 3 polis yaralandı. Bölgede bulunan diÄŸer polislerin karşılık vermesiyle bir süre yaÅŸanan çatışmanın ardından kaçan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için operasyon baÅŸlatıldı.

Beytüşşebap’ta TOKÄ° polis lojmanlarının bulunduÄŸu ilçe merkezindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bugün saat 20.30 sıralarında yaya olarak devriye görevi yürütün polisler ile lojmanların güvenliÄŸini saÄŸlayan polis noktasına PKK’lılar tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateÅŸte 3 polis memuru yaralanırken, bölgede bulanan diÄŸer polisler PKK'lılara karşılık verdi. Çıkan çatışma yer yer yarım saat sürerken, yoÄŸun ateÅŸ altında kalan PKK’lılar kaçtı.

PKK’lıların saldırısında yaralanan 3 polis memuru Beytüşşebap Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.