Sosyal Medya

Güncel

Saadet'ten İslam ülkeleri diplomatlarına iftar

Saadet Partisi Mustafa Kamalak, İslam ülkelerinin Ankara büyükelçileri ile iftarda bir araya geldi



Saadet Partisi Genel BaÅŸkanı Mustafa Kamalak, "Ya aklımızı başımıza devÅŸirip birlik olacağız ya da bölük pörçük bir ÅŸekilde mahvolacağız." dedi. 

Kamalak, partisinin bir otelde düzenlediÄŸi Ä°slam Ãœlkeleri Büyükelçileri Ä°ftarı'nda yaptığı konuÅŸmada, her yıl geleneksel düzenledikleri iftarın, ilk kez Ä°slam coÄŸrafyasının oldukça sıkıntılı, kanlı, karışık ve dağınık bir dönemine rastladığına dikkati çekti.

Dünyada terör olaylarının son 5 yılda 3 kat, son bir yılda ise yüzde 80 oranında arttığına iÅŸaret eden Kamalak, "Ya aklımızı başımıza devÅŸirip birlik olacağız ya da bölük pörçük bir ÅŸekilde mahvolacağız." ifadelerini kullandı. 

Kamalak, "Ä°htilaflarımızın kör karanlığında boÄŸulmak yerine ittifaklarımızı ön plana çıkararak gücümüzü artırmalıyız. Bu kirli oyunu bozmanın tek yolu, ne pahasına olursa olsun Ä°slam BirliÄŸi'ni hayata geçirmektir. Çünkü Ä°slam BirliÄŸi olmadan, adil dünyayı kurmak mümkün deÄŸildir. Müslümanların birlik ve beraberliÄŸini saÄŸlamadan insanlığa huzur getirmek mümkün deÄŸildir. Irkçı emperyalizmi durdurabilmek için Ä°slam BirliÄŸi'ni saÄŸlamak zorundayız. Müslümanların can ve mal güvenliÄŸi için Ä°slam BirliÄŸi'ni hayata geçirmek zorundayız. Tüm insanlığın huzur ve saadeti için Ä°slam BirliÄŸi'ni kurmak zorundayız." diye konuÅŸtu.

Kamalak, İslam Birliği'nin ve adil dünya düzeninin mutlaka kurulacağını sözlerine ekledi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.