Sosyal Medya

Güncel

Firüzağalılar dünkü olay için ne dedi?

İstanbul, Firüzağa semtinde cuma akşamı yaşanan olay kamuoyunu epey meşgul ederken, olayla ilgili semtin esnafı açıklamalarda bulundu...



İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Firüzağa semtinde cuma akşam saatlerinde bir mekanda meydana gelen olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Özellikle sosyal medya üzerinden tarafların tartıştığı konuyla ilgili bir esnaf, "Dünkü olay milletin sokağa çıkması, ellerinde kadehlerle içki içmesi, bağırmalar, müzik sesleri esnafı ve aileleri aşırı rahatsız etti" dedi.

Tophanehaber.com'da yer alan bilgide; Cuma akÅŸamı FiruzaÄŸa'daki bir eÄŸlence mekânında yaÅŸanan olayla ilgili konuÅŸan mahalle sakinleri ve esnafları “sürekli tartışmalar ve kargaÅŸa yaÅŸanıyor” diyerek isyan ettiler.

“7 KAT YABANCI BÄ°LE RAHATSIZ OLDU”

“Ben 10 yıldır burada esnafım. Dünkü olay milletin sokaÄŸa çıkması, ellerinde kadehlerle içki içmesi, bağırmalar, müzik sesleri esnafı ve aileleri aşırı rahatsız etti. Burası genelde sakin bir yerdir. Arada bu tür eÄŸlencelerden dolayı tartışmalar olurdu fakat dünkü daha büyüktü. Yol kapanmış ve millet yoldan geçemiyordu. 150 kiÅŸilik bir grup gelmiÅŸti. Gerek ben gerekse diÄŸer esnaflar ve mahalleliler o mekan sahiplerini uyardı. Herkes uyardı ama kimse kimseyi dinlemedi. 7 kat yabancı bile gelip ezana dakikalar kala bu ses gürültü nedir diye tepki göstermiÅŸti. Ä°ftardan yarım saat sonra bir baktık ki kavga kıyamet var.”

Mahalle sakinleri ve esnafları, sokaklarına tanımadıkları bir sürü insanlar gelip gitmeye başladığını ve bundan aşırı derecede tedirgin olduklarını belirterek şu açıklamalarda bulundular.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.