Sosyal Medya

Güncel

Seri katil Atalay Filiz serbest kalabilir!

3 tane cinayetin zanlısı olarak aranan ve İzmir'de vatandaşların dikkati sayesinde yakalanan Seri katil Atalay Filiz'in akli dengesi yerinde olmadığı ortaya çıkarsa serbest bırakılabileceği iddia edildi.



Ä°stanbul Tuzla'da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdükten sonra Ankara'da da iki cinayetin daha zanlısı olduÄŸu ve arandığı anlaşılan Atalay Filiz Ä°zmir’de yakalandıktan sonra Ä°stanbul’a getirilmiÅŸti. Yaklaşık 5 saat boyunca sorgulanan ve daha sonra tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliÄŸe sevk edilen Atalay Filiz, nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. YoÄŸun güvenlik önlemi altında adliyeden çıkarılan Filiz, zırhlı bir polis aracına bindirilerek Silivri cezaevi'ne gönderildi.

AVUKATI Ä°STEMÄ°ÅžTÄ°

Atalay Filiz’in avukatının hakimlik sorgusu sırasında müvekkilinin akıl saÄŸlığının yerinde olmadığını, bu nedenle ilgili kuruma gönderilerek gözlem altına alınmasını talep ettiÄŸi öğrenildi. Sulh Ceza Hakiminin ise söz konusu talebin soruÅŸturmayı yürüten savcılık tarafından deÄŸerlendirilebileceÄŸini ifade ettiÄŸi öğrenildi.

ATALAY FÄ°LÄ°Z SERBEST KALABÄ°LÄ°R 

Atalay Filiz'in sorgusunu yapan savcı eğer Adli Tıp raporu isterse Atalay Adli Tıp'a sevk edilecek. Adli Tıp'ta Atalay'ın akli dengesinin yerinde olup olmadığı incelenecek. Atalay'ın cinayetleri işlediği esnada akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıkarsa Atalay serbest kalabilir.

Kaynak: AkÅŸam

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.