Sosyal Medya

Güncel

Atalay Filiz ilk ifadesinde nerede saklandığını açıkladı

Son dakika: Günlerdir Aranan cinayet zanlısı Atalay Filiz, İzmir Menderes'te bir minibüste yakalandı. Akrep aracıyla emniyet binasına götürülen Atalay Filiz ilk ifadesini de verdi. Atalay Filiz ilk ifadesinde dağlık arazide saklandığını söyledi. Böylece "Atalay Filiz nerede saklandı" sorusunun yanıtı ortaya çıkmış oldu.



Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz İzmir'de bir minibüste vatandaşın ihbarı üzerine yakalandı. Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Filiz, ilk ifadesinde, bir süredir Gümüldür civarında dağlık arazide saklandığını söylediği iddia edildi.

DAÄžLIK ARAZÄ°DE SAKLANMIÅž

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Atalay Filiz ilk ifadesinde, Ä°zmir’in tatil beldelerinden biri olan Menderes’e baÄŸlı Gümüldür civarında daÄŸlık arazide bir süre saklandığını söyledi.

Atalay Filiz'in İzmir'de gözaltındaki ilk fotoğrafı. FOTOĞRAF/DHA

ATALAY FÄ°LÄ°Z NASIL YAKALANDI?

Atalay Filiz Menderes bindiği bir minübüste kendisinin izlendiğini fark ettiği. Filiz Minibüs değiştirdikten sonra polis ekiplerine ihbar geldi. Başka bir minibüse binen Atalay Filiz İzmir'in Menderes ilçesinde polis ekipleri tarafından durdurulan minibüste yakalandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.