Sosyal Medya

Güncel

AK Parti'ye yürümek isteyen CHP'lilere polis müdahale etti

AK Parti binasına yürüyerek, bina önüne siyah çelenk bırakmayan isteyen CHP'li gruba polis müdahale etti



CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nin bahçesinde kendisine destek için toplanan partililere hitap etti.
Konuşmasında partisinin il başkanlarına seslenen Kılıçdaroğlu, "Mücadeleyi birlikte yapacağız. Asla ve asla mücadelemizden ödün vermeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun. Söyledim. Eğer işin ucunda hayatımızı kaybetmek varsa birilerinin çakalların kurşunuyla tehdit edileceksek asla yolumuzdan dönmeyeceğiz. Sonuna kadar gideceğiz" diye konuştu.

"ÇAKALLARA GÖĞSÜMÜZÜ SİPER EDCEĞİZ"

En büyük ideallerinin herkesin sorunsuz bir Türkiye'de yaşaması olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Biz ülkemizi seviyoruz. İnsanımızı seviyoruz. Onlara hizmet etmek istiyoruz. Demokrasimizi güçlendirmek istiyoruz. Herkesin sorunsuz bir Türkiye'de yaşamasını istiyoruz. En büyük arzumuz, idealimiz bu. Bu arzuyu yerine getirmek için birlikte mücadele edeceğiz. Çakallara karşı birlikte göğsümüzü siper edeceğiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP Genel Merkezi önünde partililere hitap etmesinin ardından CHP Ankara Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti Genel Merkezi'ne siyah çelenk bırakmak üzere yürümeye başladı.

Bu sırada partililer, CHP Genel Merkezi'ne yaklaşık 100 metre ileride barikat kurulan polis engeliyle karşılaştı. Polis barikatına takılan CHP'liler, görevli polislere çelengi AK Parti Genel Merkezi'ne bırakmak istediklerini söyledi. Barikatı geçmek isteyen CHP'lilerle polis arasında arbede yaşandı. Polis, partililere biber gazıyla müdahale etti. Daha sonra CHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ferhan Özkara, polis barikatının önünde bir basın açıklaması yaparak, yaşananları anlattı.

3_39

4_28
2_41
1_52

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.