Sosyal Medya

Güncel

Boğulmak üzere olan kişiyi mülteci çocuklar kurtardı

Suriyeli üç çocuk, Beşiktaş sahilinde denize giren, daha sonra hareketsiz kalan Abdulkadir K.'yi boğulmaktan kurtardı. Abdulkadir K., olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı.



Suriyeli mülteci üç çocuk, BeÅŸiktaÅŸ sahilinde denize giren, daha sonra hareketsiz kalan Abdulkadir K.'yi boÄŸulmaktan son anda kurtardı.

BeÅŸiktaÅŸ’ta saat 09.00 sıralarında Ãœsküdar iskelesinin yanından denize giren Abdulkadir K., bir süre yüzdükten sonra denizde hareketsiz kaldı. Onun hareketsiz kaldığını gören Suriyeli çocuklar denize atladı, denizdeki kiÅŸiyi kurtararak kıyıya yaklaÅŸtırdı. Çocuklar Abdulkadir K.'yı kıyıya çıkaramayınca olay yerine BaÅŸbakanlık Çalışma Ofisi'nde bekleyen polisler geldi. Polisler denizdeki kiÅŸiyi sahile çıkararak saÄŸlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri Abdulkadir K.'yı ÅžiÅŸli Hamidiye Etfal EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Kurtarmaya katılan çocuklardan Abdullah, "Adam denizin üzerinde yüzüyordu. Birden hareketsiz kaldı. Bizde denize girerek adamı kurtardık. Ambulans geldi adamı aldı” derken Ä°brahim ise “Biz hareketsiz olduÄŸunu görünce ölecek zannettik. Denize atladık, kurtardık" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.