Sosyal Medya

Güncel

Mehmet Ali Şahin'den Hüseyin Çelik'e: Neden dışarıda konuşuyorsun?

AK Parti’li eski Bakan Hüseyin Çelik, olağanüstü AK Parti Kongresi sonrası MKYK listesinin dışında alan Mehmet Ali Şahin ile yaptığı telefon konuşmasını açıkladı.



Hüseyin Çelik, Mehmet Ali Åžahin'e “Abi, Ä°mam camide, öğretmen sınıfta, gazeteci sayfalarında, televizyoncu ekranda, milletvekili mecliste konuÅŸur” dediÄŸini aktardı.

Hüseyin Çelik, resmi sitesinde kaleme aldığı yazısında AKP'ye yönelik eleÅŸtirileri nedeniyle gelen tepkilere yanıt verdi. “BaÅŸlatılan operasyonların ve linç kampanyalarının aleti olan, her ÅŸeyden önce kendilerine yazık edenlere söyleyecek bir çift sözüm var” diyen Çelik, yazıları nedeniyle kendisini arayan Mehmet Ali Åžahin'le aralarında geçen konuÅŸmayı şöyle yazdı:

“HÃœSEYÄ°NCİĞİM, BU YAZDIKLARINIZ Ä°YÄ°, HOÅž DA NÄ°YE…”

“Bu yazılardan sonra beni arayan, o dönem partinin ikinci adamı olan Sayın Mehmet Ali Åžahin, ‘HüseyinciÄŸim, bu yazdıklarınız iyi, hoÅŸ da niye dışarıda konuÅŸuyorsunuz?' diye sordu. Ben de tanıştığımız ilk günlerden beri çok sevdiÄŸim, birlikte AK Parti Grup BaÅŸkanvekilliÄŸi, Bakanlık ve Genel BaÅŸkan Yardımcılığı yaptığım ve aramızda gerçekten hep abi-kardeÅŸ iliÅŸkisi bulunan Sayın Åžahin'e dedim ki: ‘Abi, Ä°mam camide, öğretmen sınıfta, gazeteci sayfalarında, televizyoncu ekranda, milletvekili mecliste konuÅŸur. Yani özetle kim nerede ise orada konuÅŸur. Dolayısıyla biz dışarıdayız, onun için de dışarıda konuÅŸuyoruz. Bundan daha tabii ne var? Åžimdi ben size bir ÅŸey sorayım. İçeride iken, yani Bakanlar Kurulu'nda, AK Parti MYK'sı ve MKYK'sında iken, aklıma yatmayan, yanlış bulduÄŸum konulara itiraz ettiÄŸimin, yanlışlıkları zülf-i yare dokunur endiÅŸesi taşımadan eleÅŸtirdiÄŸimin siz ÅŸahidi misiniz?' Sayın Åžahin, ‘Evet, ÅŸahidiyim' dedi.”

“MÄ°LLÄ° EĞİTÄ°M'LE Ä°LGÄ°LÄ° YENÄ° BÄ°R YAZI DÄ°ZÄ°SÄ°NE BAÅžLAYACAÄžIM”

“EleÅŸtiri ortak aklın ve istiÅŸare mekanizmasının olmazsa olmazıdır. EleÅŸtirinin olmadığı yerde çürüme baÅŸlar. Yapıcı olduÄŸu halde birileri eleÅŸtiriden rahatsızlık duyuyorsa, bu durum, saÄŸlıksız bir ruh halinin iÅŸaretidir” diyen Hüseyin Çelik Milli EÄŸitim'le ilgili yazı dizisine baÅŸlayacağını belirterek ÅŸunları yazdı:

“Hasan Ali Yücel'den sonra en uzun süre Milli EÄŸitim Bakanlığı yapmış, çekirdekten eÄŸitimci biri olarak gelecek haftadan itibaren Milli EÄŸitim'le ilgili yeni bir yazı dizisine baÅŸlayacağım. Elbette bazen tespit, bazen teÅŸhis, bazen tenkit olacak. Ancak hepsinin sonunda tedavi önerilerimizi de ortaya koyacağız.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.