Sosyal Medya

YaÅŸam

Bostancı'da kağıt toplayan baba yürek burktu!

Bostancı'da kağıt toplayan babanın çocuklarını da arabasında gezdirmesi yürek dağladı...



AtaÅŸehir Bostancı’da kağıt toplama arabası üzerinde görüntülenen iki ufak çocuÄŸun durumu yürekleri daÄŸladı. Kağıt toplayarak geçimini saÄŸlayan Ayhan Aydın isimli vatandaşın, çocuklarını kendilerine kıyafet yardımı yapacak bir hayırseverin yanına götürmeye çalışması çocuklar için her türlü hijyenden uzak tehlikeli bir yolculuÄŸa yol açtı. Ara sokaklarda ilerlerken kameralara yansıyan görüntülerde iki ufak çocuÄŸun bir kağıt toplama arabası üzerinde ilerledikleri görüldü. 

Kameralar tarafından kaydedilen görüntülerde baba Aydın, kağıt toplayıcılık yaparak geçimini saÄŸlamaya çalıştığını belirtti. Günlük 20-30 lira kadar para kazandığını, kazancının ancak kiraya yetebildiÄŸini anlatan baba Aydın, bir hayırseverin çocuklarına kıyafet yardımı yapacağını, çocuklarını hayırseverin yanına götürdüğünü belirtti. 

Henüz yeni bir bebeÄŸi olduÄŸu için eÅŸinin evde kalmak durumunda olduÄŸunu belirten baba Ayhan Aydın, “Burada bir abi 'çocuk eÅŸyaları vereceÄŸim' dedi, onun için geldik” dedi. Bir süre kendisine kıyafet yardımı sözü veren vatandaşı Ayhan Aydın, aradığı kiÅŸiyi bulamayınca çocuklarını da alarak yoluna devam etti. 

ÇOCUKLAR İÇİN TEHLİKEYE YOL AÇTI

Öte yandan çaresiz babanın çocuklarını kağıt arabasında taşıdığı görüntüler ufak çocuklar için tehlikeye yol açtı. Her türlü hijyenden uzak olan kağıt arabası üzerindeki çocuklardan birinin elini yere uzatması tehlikeye yol açtı. 

Kaynak:Ä°HA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.