Sosyal Medya

Güncel

PKK'lıların kaldığı koğuşta korkunç olay

İzmir'deki bir cezaevinde PKK'lıların kaldığı koğuşta, bir mahkum diğerinin üzerine kaynar su döktü.



Ä°zmir’in AliaÄŸa Ä°lçesi’ndeki 4 No'lu T Tipi Ceza Ä°nfaz Kurumu'nda bölücü terör örgütü PKK üyesi olduÄŸu suçlamasıyla tutuklu bulunan Y.D., iddiaya göre ailesinin gönderdiÄŸi paraya el koyup açlık grevine girmesi için baskı yaptığını öne sürdüğü aynı suçtan yatan koÄŸuÅŸ arkadaşı B.Ö.’nün üzerine kaynar su döktü.
 
Ambulansla hastaneye kaldırılan B.Ö. tedaviye alındı, Y.D.’nin ise koÄŸuÅŸu deÄŸiÅŸtirildi.
 
Gürültüyü fark edip koÄŸuÅŸa gelen infaz koruma memurları, diÄŸer tutuklular tarafından darp edilen Y.D.’yi kurtarıp bir baÅŸka koÄŸuÅŸa aldı.
 
Ağır yaralanan ve vücudunun çeÅŸitli yerlerinde yanıklar oluÅŸan B.Ö. ise ambulanslaÄ°zmir’deki Atatürk EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından B.Ö., Ä°zmir EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne sevk edildi.
 
Y.D.’nin ilk ifadesinde, koÄŸuÅŸta ’komün hayatı’ yaÅŸadıklarını, açlık grevine girmesi için baskı gördüğünü, koÄŸuÅŸtaki diÄŸer kiÅŸilerin kız kardeÅŸi hakkında küfürlü konuÅŸtuÄŸunu ve artık terör örgütü üyesi olmadığını, baskılara dayanamadığını söylediÄŸi öğrenildi. Olayla ilgili baÅŸlatılan soruÅŸturmanın sürdüğü bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.