Sosyal Medya

Güncel

Ümit Özdağ: 10 Temmuz tarihinin bir geçerliliği yoktur

MHP'de genel başkan adaylarından Ümit Özdağ, 10 Temmuz'da yapılacağı açıklanan seçimli olağanüstü kurultayla ilgili "Genel Merkezin bugün verdiği tarihin hiç bir geçerliliği yoktur" dedi.



MHP'de genel baÅŸkan adaylarından Ãœmit ÖzdaÄŸ, Yargıtay kararı sonrası MHP Genen BaÅŸkanı Devlet Bahçeli'nin seçimli olaÄŸanüstü kurultayın 10 Temmuz'da yapılacağını açıklamasıyla ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. 

Ãœmit ÖzdaÄŸ yaptığı açıklamada "Genel Merkezin bugün verdiÄŸi tarihin hiç bir geçerliliÄŸi yoktur. Biz, ÇaÄŸrı Heyetinin alacağı tarihi bekliyoruz." dedi.

İşte Özdağ'ın yaptığı o açıklama;

"Yargıtay kararı hukuk mücadelesinin başarıya ulaşması açısından önemli bir sonuçtur.Demek ki "hodri meydan" denilebiliyormuş, keşke bunlar yaşatılmasaydı...Biz, Çağrı Heyetinin alacağı tarihi bekliyoruz.Yargıtay, Çağrı Heyetine bir kamu görevi vermiştir.Genel Merkez yargı kararını çiğneyemez.Yargıtay karar aldıktan sonra Genel Merkezin aldığı kararın bir hükmü yoktur.Sayın Bahçeli'nin açıklamaları tatmin edici değildir.Genel Merkezin bugün verdiği tarihin hiç bir geçerliliği yoktur.Yargı kararından kaçmak mümkün değildir, önce tüzük kurultayı yapılacaktır.Sayın Genel Başkanın istifası dışında seçimli kurultay yapılamaz."

Kaynak: AjansHaber

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.