Sosyal Medya

Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca'dan düğün açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kızı Yüsra Ünlü’nün düğün töreninde gelinlik giymesine asla razı olmadığını söyledi.



Kendi sosyal medya hesabından kızı Yüsra Ãœnlü’nün Bolulu iÅŸ adamı Esat PalazoÄŸlu ile hayatını birleÅŸtirdiÄŸi düğün törenine iliÅŸkin eleÅŸtirilere yanıt verdi.

"BECEREMEDÄ°K ACÄ°Z KALDIK"

Cübbeli Ahmet Hoca, "Malum bir düğünümüz oldu, kızımızı evlendirdik. Bu hususta ileri geri yorumlar olduÄŸu haberini aldım. Bir açıklama yapma zorunluluÄŸu hissettim. Benim açık sözlü olduÄŸumu, hakkı söylemekten imtina etmediÄŸimi bilirsiniz. Tabii biz erkek tarafı deÄŸiliz. Düğünün tertibi erkek tarafına ait idi. Onlar da ellerinden gelen en mükemmeli olsun diye gayret ettiler. Benim müdahale edemediÄŸim durumlar oldu. Tesettür ÅŸekilleri farklıdır fakat bizim ÅŸehir kılığında çarÅŸaf kullandığımızı biliyorsunuz. Tabii laf geçmiyor. Kızlarımızın bazısı çarÅŸaf giyiyor, bazısı giymiyor. Beceremedik aciz kaldık. Mum dibine ışık vermez misali, insan kendi çocuÄŸunu yönetmekten aciz kalıyor. Bu düğünde dedik kadın erkek ayrı olsun. Bunu ÅŸart koÅŸtuk. Tamam dediler. Fakat bizim kızın bu ÅŸekil gelinlik giymesinden asla razı olmadım" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan düğün açıklaması

"İÇKİ OLUR MU ALLAH MUHAFAZA"

Düğün töreninde dua yapmaya çaÄŸrıldığını hatırlatan Cübbeli Ahmet Hoca, "Dua etmeye çıktım fakat o tarafa bile dönmeden sırtımı vererek mahmur ÅŸekilde dua etmek durumunda kaldım. YaÄŸmur nedeniyle düğün dışarıda olamayınca son dakika içeri alındı. Ben tabii pek takip edemiyorum. Hadisi ÅŸerifler okundu, Kuran-ı Kerim tilaveti oldu. Kaside ve ilahiler okundu. Fakat yorumlar iftira boyutuna varacak kadar. Kokteyl mi varmış, içki mi varmış gibi haÅŸa. İçki olur mu Allah muhafaza. Tabii fitneciler durmadı. Kızımın gelinlik giymesinden de rahatsız oldum, nikahın orada kıyılmasını da istemedim ama sözümüz tutulmadı. Yani diyeceÄŸim biz aciz kaldık. Ben bir kızın gelinlik giymesine asla razı olmam, kızım da olsa bu yanlıştır" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.