Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli ve Türkeş bir arada

MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçen ve 1 Kasım'da bu partiden milletvekili seçilen Tuğrul Türkeş ile eski Genel Başkanı Devlet Bahçeli, istifanın ardından ilk kez bir arada görüntülendi. İki isim Meclis Genel Kurulu'nda bir süre sohbet etti.



Eski MHP'li Tuğrul Türkeş ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkeş'in partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılmasının ardından ilk kez bir arada görüntülendi. Meclis Genel Kurulu'nda dokunulmazlık görüşmeleri sürdüğü sırada, Türkeş, Bahçeli'nin yanına geldi. İki isim bir süre sohbet etti. Al Jazeera'den Zahidin Köşüş'ün obkektifine yansıyan kareler, sohbetin samimi bir havada geçtiğini gösteriyor.

TürkeÅŸ, 7 Haziran seçimlerinden sonra MHP'den istifa ederek, kurulan seçim kabinesine BaÅŸbakan Yardımcısı olarak girmiÅŸti. TürkeÅŸ, "Ben partimi iktidar yaptım" demiÅŸti. MHP'nin kurucu lideri Alparslan TürkeÅŸ'in de oÄŸlu olan TuÄŸrul TürkeÅŸ, 1 Kasım seçimlerinde de AK Parti'den aday gösterilerek milletvekili seçilmiÅŸti. TürkeÅŸ, 1 Kasım seçim sonuçlarının belli olmasının hemen ardından Twitter'dan, isim vermeden Bahçeli'ye beddua etmiÅŸ, "Allah bunlara iktidar nasip etmesin" ifadelerini kullanmıştı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, TürkeÅŸ'in partiden ayrılmasıyla ilgili sorulan bir soruya "Bir daÄŸa bir serçe konsa daÄŸ ne kazanır, bir daÄŸdan bir serçe kalksa daÄŸ ne kaybeder?" demiÅŸti.

Kaynak: Al Jazeera

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.