Sosyal Medya

Güncel

Kılıçdaroğlu kadınlara Kur'an tercümesi önerdi

CHP lideri, CHP için eleştirilerine karşı Kur'an tercümesi önerdi, "din karşıtı bir parti Diyanet'i, imam hatipleri kurar mıydı" diye sordu.



CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, Van'da bir araya geldiÄŸi kadınlara, Prof. Niyazi Kahveci'nin "Ä°niÅŸ Sırası ve Sebepleri ile Kur'an'ı Kerim Tercümesi" kitabını önerdi.

"DÄ°NE KARÅžI BÄ°R PARTÄ° Ä°MAM HATÄ°P KURAR MI"

Kadınların, CHP'ye yönelik din ile ilgili eleÅŸtirileri üzerine KılıçdaroÄŸlu, bu devleti CHP'nin kurduÄŸunu belirterek "CHP'liler Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı'nı kurdu. Dine karşı olan parti bunu yapar mı? Bilgili yetiÅŸmiÅŸ din adamları olsun diye imam hatipler kuruldu. Dine karşı bir parti imam hatip kurar mı? Daha nitelikli insanlarımız yetiÅŸsin diye ilahiyat fakültelerini de CHP kurdu. Dine karşı olan bir parti ilahiyat fakültesini kurar mı? Ä°mam hatipleri kuran, Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı'nı kuran CHP'dir. CHP iktidarında hiç kimsenin etnik kimliÄŸini, hiç kimsenin inancını, hiç kimsenin yaÅŸam tarzını siyasete malzeme yapmayacağız. Çünkü bizim inancımıza göre insan, Allah'ın yarattığı en deÄŸerli varlıktır ve benim başımın üstünde yeri vardır." dedi.

Kılıçdaroğlu kadınlara Kur'an tercümesi önerdi

YÜKSEKOVALILARA SÖZ VERDİ

Yüksekova'da yaÅŸanan çatışmalar nedeniyle göç etmek zorunda kalan vatandaÅŸlarla da buluÅŸan KılıçdaroÄŸlu'nun "Sorunlarınızı dile getireceÄŸiz. Sizin Ankara'daki temsilcileriniz olacağız" sözünü verdiÄŸi belirtili.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.