Sosyal Medya

Güncel

MHP'de muhalif krizi

MHP'de genel başkan adayları arasında yer alan Koray Aydın, Meral Akşener'in diğer adaylara haksızlık yaptığını söyledi.



MHP'de Devlet Bahçeli'ye karşı genel başkan adayı olan Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ, Ankara'da bazı delegelerle bir araya gelerek kurultay yapmak istedi. Ancak mahkemenin ve Ankara Valiliği'nin kararıyla kurultaya izin verilmedi.

"ÜÇÜMÜZE DE HAKSIZLIKTIR"

Kurultayın yapılmayacağını öğrenen Koray Aydın, Sinan OÄŸan ve Ãœmit ÖzdaÄŸ, alandan ayrıldı ancak Meral AkÅŸener alanda kalarak mini bir miting düzenledi. AkÅŸener'in bu hareketini tepki gösteren Koray Aydın, "Oradan erken ayrılmışız gibi bir imaj yaratılması yürütülen mücadeleye gölge düşürmek anlamına gelir. Bu üçümüze de haksızlıktır" dedi.

Koray Aydın, konuyla ilgil şunları söyledi;

"Elbette kendisinin ayrı bir yol izlemesi haklıdır. Anlaşılıyor ki farklı yol çizecek. Bundan sonraki çabalarına biz karışamayız, bizim ilgi alanımıza girmiyor. Toplumda yanlış anlamalara neden olmuÅŸtur, sanki biz oradan erken ayrıldığımız gibi bir imaj yaratılması hakkaniyetle, dürüstlükle, samimiyetle yürütülen bir mücadeleye gölge düşürmek anlamına gelir. Bu hem Ãœmit Hoca’ya, hem Sinan Bey’e hem de ÅŸahsıma haksızlıktır. Biz mutabakata uygun olarak süreci tamamladıktan sonra oradan ayrıldık. Erken ayrıldılar gibi bir söylem doÄŸru deÄŸildir. Hakkaniyetli deÄŸildir, ahlaki de deÄŸildir."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.