Sosyal Medya

Güncel

PKK öldürüyor HDP tören düzenliyor

Diyarbakır'da polise yapılan hain saldırıda ölen terör zanlısı Tufan Tunç için Diyarbakır'da anma töreni yapıldı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak törende PKK terör örgütüne tek laf etmedi.



Diyarbakır'ın Bağlar ile Yenişehir ilçeleri arasındaki Batıkent mevkiinde, polis midibüsüne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında ölen Tufan Tunç için Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi anma töreni düzenledi.

Diyarbakır BüyükÅŸehir Belediyesi EÅŸ BaÅŸkanı Gültan Kışanak, her ölümün acı ve zor olduÄŸunu, bunu kabul etmenin de kolay olmadığını belirterek, “Kendisini buradan minnetle, saygıyla yad ediyorum, rahmet diliyorum. Ailesine, dostlarına, halkımıza baÅŸsaÄŸlığı dileklerimi iletiyorum.

Meclisimizin en fedakar üyesiydi. Her zaman kentimizde yaÅŸanan sorunların çözülmesi, daha iyi çalışmalar yapılabilmesi için büyük bir fedakarlıkla çalıştı. Biz onu sonsuzluÄŸa uÄŸurladık ama yol arkadaÅŸları olarak mücadelesini baÅŸarıya ulaÅŸtırıncaya kadar bu yol arkadaÅŸlığımızın devam edeceÄŸini buradan söylüyoruz” dedi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.