Sosyal Medya

Güncel

Teröristlere sertifika!

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, yaptığı araştırmada DBP'nin PKK'nın dağ kadrosuna eleman yetiştirmek için siyaset akademileri kurduğunu belirledi.



HDP'nin yedek partisi DBP'nin amacının siyaset olmadığı kanıtlandı. PKK, 'DBP Siyaset Akademisi' adı altında sertifikalı terörist yetiÅŸtirmiÅŸ. EÄŸitimlerin adresi ise EĞİTÄ°M-SEN.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nün DBP'ye yönelik operasyonunda, PKK'nın 'DBP Siyaset Akademisi' adı altında sertifikalı terörist yetiÅŸtirdiÄŸi ortaya çıktı. EÄŸitimlerin verildiÄŸi adres ise EĞİTÄ°M-SEN.

Bingöl'deki yapılanmanın mimarı da 'Hasan' Kod adlı PKK'lı Abdülbaki Ö. Abdülbaki Ö.'nün terörist adaylarına verdiği eğitimler arasında, hendeklerin önemi, sivil itaatsizlik eylemleri sırasında memurlar, esnaflar ve gençlerin görevleri neler olacak? gibi konular yer alıyor.

ZÄ°HNÄ°YETÄ° BÄ°ZÄ°MLE OLMALI

İşte Aksam'ın ulaştığı o detaylar: Kursa katılanlar kandırılmaya müsait üniversite öğrencileri ve bölge gençlerinden oluşuyor. PKK'nın felsefesini, ideolojisini ve tüm pratik eğitimleri alan teröristler daha sonra silah kuşanıp dağ kadrosuna katılıyor.

Teröristlere ardından DBP'nin sözde sertifikası veriliyor. Emine Ayna ve Kamuran Yüksek imzalı sertifikada, "DBP Siyaset Akademisi'nin 'Zihniyeti bizim olmayanının, pratiÄŸi de bizim olmaz' anlayışıyla yaptığı eÄŸitim baÅŸarıyla tamamlamıştır. Demokratik mücadele yaÅŸamınızda baÅŸarılar dileriz" yazıyor.

Öte yandan, operasyon kapsamında gözaltına alınanlardan 15 kişi tutuklanıp cezaevine konuldu...

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.