Sosyal Medya

Güncel

Bülent Turan'dan Kılıçdaroğlu'na: İnfaz mı edeceksin

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Kılıçdaroğlu ne yapacak? Başkanlık sistemini savunan milletvekillerini, vatandaşları infaz mı edecek? Naziler gibi gaz odalarına mı toplayacak?" diye konuştu.



AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Bülent Turan, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun BaÅŸkanlık sistemi ile ilgili sözlerini deÄŸerlendirirken, "KılıçdaroÄŸlu ne yapacak? BaÅŸkanlık sistemini savunan milletvekillerini, vatandaÅŸları infaz mı edecek? Naziler gibi gaz odalarına mı toplayacak?" ifadesini kullandı. 

Turan, yaptığı yazılı açıklamada, KılıçdaroÄŸlu'nun TOBB Genel Kurulu’nda "talihsiz" bir konuÅŸma yaptığını belirterek, "kandan beslenen bir anlayışla partisine ve devlet adamlığına yakışmayacak bir tavır daha sergilediÄŸini, demokratik zeminde tartışılacak sistem problemlerini aklıselim zeminde tartışmak yerine savaÅŸ çığırtkanlığı yaptığını" savundu

 

"KILIÇDAROĞLU ŞİRAZEDEN ÇIKMIŞTIR"

"Kılıçdaroğlu'nun, ülkede kaos ortamı yaratmak için çağrıları, ürkütücü bir şekilde çözüm zihniyetini ortaya koymaktadır. Durumun vahameti ortadadır. Üzülerek söylüyorum ki Kılıçdaroğlu şirazesinden çıkmıştır." görüşünü savunan Turan, AK Parti'nin, başından beri siyaseti ahlaki zeminde yaptığını bildirdi.

Turan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu kendisini siyasi rekabete kaptırmış olabilir ancak ahlak siyasetin dışında değildir. Ne yazık ki Anamuhalefet partisi bu tavrıyla, siyaset zeminini ahlaksız bir seviyeye çekmeye çalışmaktadır. Daha evvel farklı platformlarda da ifade ettik.

Ne yazık ki Mustafa Kemal’in partisi, küfürbazların terfi ettiÄŸi ve küfürbazların başının da Genel BaÅŸkan olduÄŸu bir parti haline geldi. Merak ediyoruz KılıçdaroÄŸlu ne yapacak? BaÅŸkanlık sistemini savunan milletvekillerini, vatandaÅŸları infaz mı edecek? Naziler gibi gaz odalarına mı toplayacak?

Aslında KılıçdaroÄŸlu’na hak ettiÄŸi dilden cevap verebiliriz. Ancak partimizin, siyaset kültürümüzün edindiÄŸi ahlak, bulunduÄŸumuz makam buna engel. KılıçdaroÄŸlu ve küfürbaz partisi, bizim ahlakımıza güvendikleri için bu kadar pespaye bir dil kullanıyorlar.

Bizim bu seviyeye gelmeyeceÄŸimizi bildikleri için bu ÅŸekilde saldırıyorlar. Åžunu herkes bilsin ki bu ülkede sistem deÄŸiÅŸikliÄŸine karar verecek olan sadece ve sadece milletimizdir. Milletimiz, KılıçdaroÄŸlu’nun iç savaÅŸ tehditlerine pabuç bırakmayacak saÄŸduyuya sahiptir. "

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.