Sosyal Medya

Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlık açıklaması

Dokunulmazlık teklifine evet diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şimdi ise "Bu dokunulmazlık tiyatrosuna inanmayın" açıklaması yaptı.



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, Yerel Yönetimler Birimi’nin düzenlediÄŸi Belediye BaÅŸkanları Toplantısının açılışında konuÅŸtu.

Meclis Anayasa Komisyonu’nda görüşülen dokunulmazlık teklifi AK Parti, CHP ve MHP’nin oylarıyla kabul edilmiÅŸti. Åžimdi ise dokunulmazlıkların kaldırılmasını tiyatro olarak gören KılıçdaroÄŸlu, ÅŸunları söyledi:

TBMM'DE TÄ°YATRO OYNANIYOR

"TBMM’de bir tiyatro oynanıyor. Tiyatronun adı dokunulmazlık tiyatrosu. Emin olun hayatımda bu kadar saçma bir ÅŸey görmedim. Meclis çoÄŸunluÄŸu AK Parti’nin elinde. Ä°stediÄŸi zaman istediÄŸi kiÅŸinin dokunulmazlığını 2 saat içinde kaldırır.

BU TÄ°YATROYA Ä°NANMAYIN

Åžimdi Anayasa deÄŸiÅŸikliÄŸi yapacağım, diyor. Kaç oyla olması lazım. 376 oyla. 125-200 oyla bu kalkar. Senin 317 milletvekilin var. Niye kaldırmıyorsun? VatandaÅŸa terör örgütüne yardım ve yataklık yapanların dokunulmazlığını kaldıracağız, diye. Kaldırın, niye kaldırmıyorsunuz? Biz de destek veriyoruz. Terör örgütlerine yardım ve yataklık yapanlar kimler? Birincisi Adalet ve Kalkınma Partisi’nin üst düzey yöneticileri. Defalarca söyledim. Her ÅŸeyde mahkemeye veriyorlar. Bu konuya gelince mahkemeye veremiyorlar. Çünkü bütün delilleri mahkemenin önüne yığacağız. VatandaÅŸlarıma sesleniyorum. Bu dokunulmazlık tiyatrosuna inanmayın. Milleti kandırmak istiyorlar."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.