Sosyal Medya

Güncel

Washington'da silah sesleri

ABD'nin başkenti Washington'da son 24 saatte silahlı saldırılarda 3 kişi hayatını kaybetti.



ABD’nin baÅŸkenti Washington yakınlarında son 24 saatte meydana gelen silahlı saldırılarda 3 kiÅŸi hayatını kaybetti. Polis birbiriyle baÄŸlantılı olduÄŸunu düşündüğü saldırılara iliÅŸkin bir kiÅŸiyi gözaltına aldı.

BaÅŸkent Washington yakınlarındaki Bethesda’da bugün öğle saatlerinde bir alışveriÅŸ merkezinin park alanında silah seslerinin duyulduÄŸu ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, biri kadın üç kiÅŸiyi yaralı halde buldu. Montgomery Polis Åžefi Yardımcısı Darryl McSwain, yaralı erkeklerden birinin kaldırıldığı hastaneye hayatını kaybettiÄŸini belirtti.

McSwain, bu olayın yaklaşık 20 dakika sonrasında aynı bölgedeki baÅŸka bir alışveriÅŸ merkezinde yeni bir saldırı ihbarı aldıklarını kaydetti. Buradaki saldırıda da bir kadının yaÅŸamını yitirdiÄŸini ifade eden McSwain, bu iki olayın, bir gün önce Prince George’s County bölgesinde meydana gelen diÄŸer bir silahlı saldırıyla iliÅŸkisi üzerinde durduklarını açıkladı.

Polis, Prince George’s County’de dün akÅŸam saatlerinde meydana gelen olayda bir kadının hayatını kaybettiÄŸini bildirmiÅŸti. 62 yaşındaki güvenlik görevlisi Eulalio Tordil'den şüphelenen polis, Tordil’in bugünkü iki saldırıyı da gerçekleÅŸtirdiÄŸini düşündüklerini ifade ederek gözaltına alındığını duyurdu.

Polis, Tordil’in bugün ikinci saldırının yaÅŸandığı alanın yakınlarındaki bir noktada yakalandığını bildirdi.

Saldırılara ilişkin soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.