Sosyal Medya

YaÅŸam

3 yaşında çocuğa işkence

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde, 3 yaşındaki bir çocuğa işkence yaptıkları, üzerinde sigara söndürdükleri iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.



Olay, TekirdaÄŸ’ın Kapaklı ilçesindeki Atatürk Mahallesi’nde yaÅŸayan 3 yaşındaki Ecrin B.'nin, Gülseren K. tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne getirilmesiyle ortaya çıktı. Yapılan muayenede, 3 yaşındaki çocuÄŸun darp edildiÄŸi ve vücudunda çok sayıda sigara söndürüldüğü tespit edildi. Hastane yetkililerinin ihbarı üzerine Kapaklı Ä°lçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada çalıştığı öğrenilen Ecrin B’nin ablası 23 yaşındaki Hayriye B'yi (23) ve çocuÄŸu hastaneye getiren 31 yaşındaki Gülseren K.’yı gözaltına aldı.

Ecrin B.’nin annesinin 3 ay önce vefat ettiÄŸi, babasının ise Karabük’te yaÅŸadığı öğrenildi. Gülseren K’nın, vefat eden annenin en yakın arkadaşı olduÄŸu ve bakmak üzere çocukları yanına aldığı öğrenildi. Ecrin B, TekirdaÄŸ Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız YetiÅŸtirme Yurdu’na yerleÅŸtirildi.

Gözaltına alınan Hayriye B. İle Gülseren K. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.