Sosyal Medya

Güncel

Ankara'da çukura düşen arabayı kurtarmaya giden kamyon da çukura düştü!

Ankara'da ODTÜ'nün 100. Yıl Kapısı'na yaklaşık 500 metre mesafede sabaha karşı yol çökmesi sonucu, park halindeki bir otomobil yaklaşık 3 metrelik çukura düştü. Çukurda çalışma yürüten tahliye kamyonu da aynı çukura düştü.



Ankara'da ODTÃœ'nün 100. Yıl Kapısı'na yaklaşık 500 metre mesafede sabaha karşı yol çöktü, park halindeki bir otomobil yaklaşık 3 metrelik çukura düştü.  Otomobilin çukura düşmesi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Ã‡ukurdaki suyun tahliyesi sırasında, BüyükÅŸehir Belediyesi'ne ait tahliye kamyonu da açılan çukura düştü. 

ÇiÄŸdem Mahallesi 1588. Sokak'ta bulunan OrtadoÄŸu Konutları'nın önünde saat 05.30 sıralarında su borusunun patlaması nedeniyle yol çöktü. Yolda oluÅŸan çukura park halindeki bir otomobil düştü. Çevre sakinleri durumu  polis ve itfaiyeye bildirdi. Çukura düşen otomobil ekipler tarafından çıkarıldı. Aracın çukura düşmesi güvenlik kameralarına yansıdı. BüyükÅŸehir Belediyesi'ne ait tahliye kamyonu da açılan çukura düştü. Belediye ekipleri yolda güvenlik önlemleri aldı.

 

 
[FotoÄŸraf: AA]

 

Kaynak: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.