Sosyal Medya

Kültür Sanat

7. Uluslararası Dergi Fuarı Sirkeci Garı'nda

Türkiye Dergiler Birliği (TÜRDEB) tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Uluslararası Dergi Fuarı'nda, 20 ülkeden 305 dergi, Sirkeci Garı'nda okuyucularla buluşacak.



TÜRDEB tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Uluslararası Dergi Fuarı'nda, 20 ülkeden 305 dergi, Sirkeci Garı'nda okuyucularla buluşacak.

Marmaray, tramvay, vapur ve otobüsle gidilebilen, Sirkeci Garı'ndaki Uluslararası Dergi Fuarı, "Ä°stanbul'un en kolay ulaşılabilen fuarı" sloganıyla yola çıkıyor.

Trende ve bekleme salonunda konferans, panel ve müzik dinletilerinin de olacağı fuarın bu yılki onur konuğu, 300. sayısını çıkaran Haksöz dergisi.

Fuarda aynı zamanda, Haksöz dergisinin "25 yıl 300 Sayı Sergisi" ve Ä°lmi Etüdler DerneÄŸi'nin (Ä°LEM) hazırladığı "Ä°slamcı Dergiler Sergisi" okuyucularla buluÅŸacak.

Kültür, sanat, siyaset, mizah, edebiyat gibi birçok türdeki dergilere ev sahipliği yapan fuarda, üniversite, lise ve ortaokul öğrenci dergileri için de özel bir alan ayrılmış durumda.

Kapanışında "Uluslararası Dergicilik Ödülleri"nin de verileceÄŸi "EleÅŸtiri mi linç mi?" temalı Uluslararası Dergi Fuarı, 10-15 Mayıs tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.